Monolith grill Maastricht


Monolith Grill Maastricht. Proeven, beleven en genieten van uw BBQ.

BBQ

De Monolith grill is een alleskunner op culinair topniveau. Bakken, braden, roken, koken, garen, grillen en natuurlijk barbecueën. Het leukste van de Monolith grill is dat iedereen het kán. Een heerlijke en mooie maaltijd bereiden op de bbq is leuker en eenvoudiger dan ooit.
Ontdek de Monolith grill Maastricht en ontdek ook waarom u vanaf vandaag niet meer anders wilt kokkerellen dan ontspannen met uw eigen Monolith grill bbq.

 

 

Monolith grill de voordelen.

Welke voordelen biedt de Monolith grill bbq u? In één oogopslag de voordelen op een rij:       Shop nu monolith grill

Mooi

Een Monolith grill Maastricht is mooi en stijlvol, echt een staaltje design. Zet deze alleskunner op uw terras onder uw veranda of restaurant en dit elegante ‘meubelstuk’ fungeert als heuse blikvanger. Het wordt een tongstreler als u hem gaat gebruiken. Proeven?

Alles kunner

De Monolith brengt veel gastronomie met zich mee. Het ene moment waant u zich in Italië, het volgende moment ruikt u de karakteristieke Argentijnse grillgeur. De Monolith grill kan bakken, grillen, roken, barbecueën en garen. Culinaire wereldreis maken met de monolith grill Maastricht in Limburg ?

Monolith grill altijd inzetbaar.

U zit mis als u de Monolith alleen wilt inzetten tijdens zoele zomeravonden. De Monolith past in ieder jaargetijde, hij verrast u het gehele jaar met zijn culinaire hoogstandjes. Direct uitproberen?

Duurzaam

De Monolith grill bbq warmt extreem snel op, dankzij de vernuftige stookwijze en goede isolatie. Middels houtskool en stookhout bereikt u zeer hoge temperaturen (tot 400 graden) die u zelf kunt regelen. U bespaart 25-50% houtskool ten opzichte van een normale barbecue. Besparen?

Pizza maken op de Monolith grill.

Monolith grilen

 

Het is heel eenvoudig om met de MonolithGrill een echte knapperige Pizza te maken.

 

Je voelt je al snel een echte Italiaan als je de Monolith grill gebruikt als steenoven. Een normale oven gebruikt, kun je die verhitten tot 250 graden. De Monolith echter, kun je eenvoudig verhitten tot 400+ graden Celsius.  Wist u dat een Pizza op die temperatuur binnen 3 minuten gaar en lekker krokant is? Lekkerder dan in een pizzeria en u kunt het lekker zelf.

 

ECHT CULINAIR BARBECUEËN

Barbecueën is meer dan even wat eten. Het is vooral gezelligheid, samenzijn en genieten van het buitenleven. Daarbij hoort een goed glas wijn, een mooi stukje vlees of vis en natuurlijk de Monolith. Zonder deze alleskunner kunt u uw gasten (en uzelf) niet verrassen met heerlijke, tongstrelende verrassingen. De Monolith is als enige barbecue in staat culinair op een hoog niveau te functioneren, dankzij de uitgebalanceerde samenstelling van het materiaal en de vele mogelijkheden. Bakken, grillen, roken, barbecueën en garen: van pizza tot spare-rib en van biefstuk tot complete zalm. Bestel en geniet!

ONZE MODELLEN

De Monolith combineert hoge kwaliteit en gebruiksgemak tot een elegante sfeermaker op uw terras of in uw buitenkeuken! Verkrijgbaar in 46 en 33cm grill oppervlakte Monolith met zijtafels, inbouw en junior.

Monolith L

MONOLITH MET TAFEL

Prachtige tafel inclusief de Monolith 46cm grill

Meer info

MONOLITH MET ZIJTAFELS

Buiten koken en eten is vaak wat behelpen. Binnen is uw keuken ingericht op comfort, alles bij de hand, kortom: praktisch.

Meer info

Monolith met zijtafels

Monolith standaard

MONOLITH INBOUW

Standaard en toch niet gewoon. Dat is de Monolith standaard, met zijn diameter van 46 centimeter.

Meer info

MONOLITH JUNIOR

Kleine ruimte tot uw beschikking? Op een balkon of klein terras komt de junior prima uit de verf. Grill oppervlakte is 33 cm

Meer info

Monolith junior

ELKE MONOLITH IS VERKRIJGBAAR IN 2 KLEUREN:

zwart rood

Voor klemmen en bijproducten gaat u naar WINKEL

 

ONZE TIPS

Lees de tips van de ervaren Monolith chefs! Heeft u een goede tip? laat het ons weten.!

CULINAIR BARBECUEËN

De belangrijkste tip voor culinair barbecueën is dat je je tijd neemt en 100% gaat genieten.

Gebruik verse ingrediënten, de juiste schone brandstof (houtskool) en natuurlijk De Monolith Grill.

We geven u in deze rubriek verschillende tips waardoor het voor u eenvoudig wordt om een geweldige maaltijd te serveren.

PIZZA MAKEN OP DE MONOLITHGRILL

Het is heel eenvoudig om met de MonolithGrill een echte knapperige Pizza te maken.

Je voelt je al snel een echte Italiaan als je de Monolith gebruikt als steenoven. Een normale oven gebruikt, kun je die verhitten tot 250 graden. De Monolith echter, kun je eenvoudig verhitten tot 400+ graden Celsius. Wist u dat een Pizza op die temperatuur binnen 3 minuten gaar en lekker krokant is? Lekkerder dan in een pizzeria en u kunt het lekker zelf!

DE MONOLITH AANSTEKEN

WANNEER IS DE MONOLITH OP TEMPERATUUR?

WELKE BRANDSTOF KAN IK HET BESTE GEBRUIKEN?

HOE REGEL IK DE TEMPERATUUR VAN DE MONOLITH?

HOE ZET IK DE MONOLITH UIT?

HOE MAAK IK DE MONOLITH SCHOON?

BBQ MET EEN GROTE GROEP MET MONOLITH?

LANGZAAM GAREN VAN GROTE STUKKEN VLEES

KAN IK OOK ROKEN MET DE MONOLITH

HOE KAN IK ROOKHOUT TOEVOEGEN?

MEEST GESTELDE VRAGEN

MONOLITH GEBRUIK

Wat maakt de Monolith anders?

Dankzij zijn volledige afwerking met RVS, zijn sublieme kwaliteitverhouding en het unieke rooksysteem is de Monolith aantoonbaar beter en duurzamer is dan welke andere barbecue dan ook.

Hoe maakt u pizza klaar?

Een overheerlijke pizza klaar in een handomdraai. Dat is de Monolith. Met hulp van de grillsteen en de pizzasteen maakt u in 3 minuten een genietmoment met een zelfgemaakte pizza. Voor pizza’s is een temperatuur van 300 a 400° Celcius het beste.

Hoe maakt u de Monolith schoon?

De Monolith reinigt zichzelf bijna helemaal. Wat moet u doen? U stookt de Monolith op en zet de schoorsteen en de luchttoevoer open. Vervolgens doet de Monolith de rest. Ondertussen kunt u met een harde borstel de roosters schoonmaken. Gemak. Dat is ook de Monolith.

Is de Monolith het hele jaar te gebruiken?

Jazeker, ieder jaargetijde kunt u de meest culinaire verrassingen tevoorschijn toveren. Dit dankzij de goede isolatie van de Monolith!

Het vriest dat het kraakt. Krijgt u de Monolith op temperatuur?

De Monolith is samengesteld uit duurzame materialen, waardoor hij eenvoudig op de gewenste temperatuur te krijgen is. En dankzij het gebruik van de juiste brandstof!

Hoe lang doet u met houtskool?

Met drie kilo houtskool van Flamy en een constante temperatuur van 100° Celcius kunt u 24 uur genieten van de Monolith-gerechten.

Is een beschermhoes om de Monolith echt nodig?

De Monolith is bestand tegen ieder weertype. Als u hem onder een veranda of afdak hebt staan, kan hij daar gewoon blijven staan, zonder beschermhoes. Echter, in de open lucht is het verstandig om de beschermhoes te gebruiken. U heeft daardoor nog langer plezier van uw Monolith.

De Monolith geeft 450° Celcius aan. Wat te doen?

U zet de schoorsteen en de luchttoevoer voor driekwart dicht. Nadat u twee minuten hebt gewacht, opent u in kleine stapjes de deksel. Door gedoseerd de deksel te openen, ziet u de temperatuur dalen.

Waarvoor dient het gietijzeren rooster bij de Monolith?

Dankzij het gietijzer kunt u de perfecte steak bereiden. Het gietijzer zorgt ervoor dat uw steak op fraaie wijze wordt bereidt, met dat heerlijke krokante korstje.

Hoeveel modellen zijn er van de Monolith?

De Monolith heeft drie varianten: de junior heeft een grilloppervlakte van 33 centimeter doorsnede. Het standaardformaat kent een doorsnede van 46 centimeter qua grilloppervlakte, terwijl de Le Chef echt de kroon spant. Dit grootste model heeft een oppervlakte van 60 centimeter aan grilloppervlakte. De Le Chef is verkrijgbaar vanaf medio 2014. Bekijk hier het hele overzicht van alle modellen in Limburg.

Voor hoeveel mensen is de Monolith geschikt?

De standaard-Monolith is geschikt voor een groep van 2 tot 70 personen. U leest het goed, tot 70 personen!

Zijn er ook workshops om de Monolith beter te leren gebruiken?

Ja, workshops vindt u hier.

Wat is rookhout precies?

Rookhout geeft de gerechten die u bereidt op de Monolith smaak. U kunt deze smaakmaker krijgen in zes verschillende smaken!

Kunt u als slager de Monolith ook verhuren aan uw klanten in Limburg?

Wij, van Monolith, raden het u niet aan. Het gebruik van de Monolith is niet moeilijk, maar vraagt wel ervaring. Onze tip: verhuur uzelf samen met de Monolith. Voor uw klanten een onvergetelijke ervaring!

In welke kleuren is de Monolith leverbaar?

De Monolith is verkrijgbaar in zwart en oud-Hollands rood.

Zit er garantie op de Monolith?

De Monolith krijgt maar liefst 10 jaar garantie op de pot en 2 jaar op alle onderdelen.

Hoe goed is de Monolith?

De Monolith is als beste getest door het blad Fire & Food, zowel de editie in Duitsland als de editie Nederland.

Waar komt de Monolith vandaan?

De Monolith wordt in China gemaakt, in onze eigen fabriek. In die fabriek werkt men al meer dan 5.000 jaar met klei, waar het allerbeste porselein van gemaakt wordt. Niet voor niets komt de Monolith als beste uit de test in het blad Fire & Food!

MONOLITH GRILL IN UW RESTAURANT

U wilt uw gasten alleen de allerbeste smaakbeleving presenteren. Uitstekend gegaard, exact op temperatuur en liefst minimaal versneden.

WERELDTOP

Monolith Grill biedt het beste dat de chef kok zich maar kan wensen. In gebruiksgemak, onderhoud, controle en smaakbeleving. Laat u overtuigen en vraag een demo aan in uw restaurant.

LEVERING HORECA

Voor levering naar horeca werken wij samen met IVAS NEDERLAND

Monolith grill Limburg werkt samen met IVAS NEDERLAND. Zo kunt u zelf beslissen waar u als horeca ondernemer een Monolith wilt bestellen. Wij van Monolith hebben een zeer prettige samenwerking met IVAS NEDERLAND.

Neem contact met hen op: 040-2512301 EMAIL

Flamy is de producent van diverse prachtige producten. Met Flamy is uw BBQ altijd een succes!

Flamy heeft diverse producten namelijk:

  • Aanmaak materiaal, zoals ecologische aanmaakblokjes en snel starters.
  • Houtskool, top kwaliteit en 100% chemicaliën vrij!
  • Kokosbriketten, BEST GETEST!! Klik voor meer informatie op het kopje “Het verhaal”
  • Kruiden
  • Marinaden
  • Rookhout

Flamy gaat voor 100% duurzaam:Flamy

Flamy probeert waar mogelijk 100% duurzaam te ondernemen en te produceren. Duurzaamheid staat daarom ook bij ons enorm hoog! Wij vinden het belangrijk dat als u wilt gaan genieten dat u dit ook op een verantwoordelijke manier doet! Wij van Flamy willen hierin uw partner zijn.

Ook nog even het volgende, wist u dat?

Weer of geen weer, ALTIJD BBQ weer met de monolith grill Limburg !