Over ons


 

Over ons.

SteigerhoutLimburg is een Limburgs bedrijf dat zich bezig houdt met het maken van unieke steigerhouten meubels en steigerhouten inrichtingen. Voor op maat gemaakte meubelen van steigerhout bent u bij steigerhout Limburg aan het goede adres.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het maken van steigerhouten meubels en steigerhouten inrichtingen klanten zijn zeer te spreken over ons en onze producten. Wij hebben al ruim ervaring in het maken van steigerhouten meubels, inbouw meubels, kasten op maat, design meubels.

Wij zijn een ambachtelijk bedrijf en hebben sinds de vraag op de markt enorm is toegenomen naar meubels van steigerhout aanmerkelijk geïnvesteerd in onze showroom. Neemt u vooral een kijkje in onze nieuwe showroom. Wij hebben vele modellen op voorraad. Maar wij bieden ook maatwerk in steigerhout tegen hele scherpe prijzen!

Onze steigerhouten meubels zijn zowel voor binnen als buiten gebruik. Voor elke inrichting bent u bij ons op het goede adres! Indien u het gewenste model/maat niet kunt  vinden in onze showroom of onze vernieuwde website, neem dan contact met ons op.

Het maken van een offerte voor steigerhout meubels is bij ons gratis en vrijblijvend dus dit verplicht u tot niets. Kom gerust eens langs in onze showroom die geopend is op zaterdag van 10  tot 17 uur of maak een afspraak.

Steigerhouten meubelen, exclusief wat is er mogelijk?

Steigerhoutlimburg heeft vele mogelijkheden met planken, zoals exclusieve tuinmeubelen (buiten of tuin),binnenmeubels of interieur, bv. een sfeervolle eettafel, tv meubel of bank (op maat) in de woonkamer, accessoires of unieke tuinmeubelen voor uw tuin. Steigerhouten tafels, eettafel, tuintafel1 of 2 persoons bed, bar, kast, salontafeltvmeubel, banken, loungeset, stoel, tuinkussens, tafelprojectinrichting, winkelinrichting, kantoorinrichting en horeca-inrichting.

Meubelen van onderen geschroefd en verlijmd.

Alle unieke tuinmeubelen tuinset (buiten) en binnenmeubels worden als maatwerk door onze meubelmakers gemaakt. U kunt ook uw eigen ontwerp voor een maatwerkmeubel maken bv. een tafel, bed, kasten, tvmeubel, bureau, archiefkast, bank, tuinset, exclusieve loungebanken, loungestoelen of loungeset en deze door ons laten realiseren. In overleg met u leveren wij zo een meubel dat volledig voldoet aan uw wensen en dus opmaat worden geleverd. Hieronder enkele voorbeelden van meubelen opmaat gemaakt.

Steigerhouten showroom over ons