Bed van Steigerhout. Vanaf € 569.-

Date of completion:

Link:

Description:

Bed van Steigerhout.


Dit steigerhouten bed is rondom 15 cm breed. De hoogte van het voeteneind is 40 cm en het hoofdeind 80 cm.

Afmetingen 200 x 90       € 569

200 x 1.60    € 671

200 x 1.80    € 692

Op zoek naar een maatwerk steigerhouten bed? Wij maken dit bed van steigerhout speciaal voor u op maat! Neem contact op voor de vele mogelijkheden. Is dit niet het steigerhouten bed dat u zoekt? Kijk dan op www.steigerhoutlimburg/bedden.

Kwalitatief gemonteerd


Steigerhoutlimburg schroeft en lijmt waar nodig de steigerhouten bed , dit doen wij om het hoogste resultaat uit onze meubels te verkrijgen.

Steigerhout bedrukken is ook mogelijk om u meubel helemaal tot een eigen product te maken, denk maar aan een fam wapen op een tafel, bank, 1 persoons bed of een foto van u kinderen op een steigerhouten hoogslaper.

Gratis offerte


Bij steigerhoutlimburg is een offerte voor steigerhouten meubels Gratis. Hierdoor heeft U geen enkele verplichting  tot het afnemen van steigerhouten meubels of andere producten van steigerhoutlimburg.

Vul het aanvraag formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om het een en ander te bespreken wat er mogelijk is.

Water afstotende coating.


Met deze water afstotende coating van steigerhout Limburg trekt er geen vocht meer in u steigerhouten meubels.Normaal met een blanke lak heeft u altijd een verkleuring van het hout maar met deze water afstotende coating is dit verleden tijd. De struktuur van de steigerplanken blijft behouden evenals de kleur van het hout.