Salontafel steigerhout

Date of completion:

Link:

Description:

Steigerhouten salontafel kops


Deze salontafel steigerhout is kops vervaardigd en wij henbben deze behandeld met 3 lagen withe wash. de salontafel heeft poten inverstek gezaagd van 9x9 cm en zijn niet zichtbaar geschroefd en verlijmd. Het onderstel is eveneens van onder geschroefd en te verlijmd. Heeft u een eigen idee over een steigerhouten salontafel laat het ons weten en wij helpen u om u tafel een eigen draai te geven

Een offerte voor steigerhouten meubels of inrichting van u kledingzaak of schoonheidssalon is bij ons gratis en vrijblijvend. Heeft u een eigen idee voor een salontafel of een ander meubel , laat het ons weten en wij zorgen voor een gepaste offerte.

Behandelen met een coating.


Wij kunnen ook u steigerhouten meubels behandelen met een waterafstotende coating of wash, Dit verlengt de levensduur van het meubel aanzienlijk doordat er geen vocht meer in het hout kan trekken. Vraag ons voor de mogelijkheden. Deze salontafel van steigerhout is kops vervaardigd wat een speels en karakteristieke uitstraling geeft .dit meubel van gebruikt steigerhout is vervaardigd door van onder te schroeven en te verlijmen. Heeft u een eigen idee over een steigerhouten salontafel laat het ons weten en wij helpen u om u tafel een eigen draai te geven.