Steigerhout bed v.a € 389.-

Date of completion:

Link:

Description:

Steigerhout bed.va € 389.-


Lekker slapen kan nu ook in een steigerhout bed van Steigerhout Limburg!

Dit 2-persoons steigerhout bed is op maat gemaakt voor een klant. U kunt zelf bepalen hoe lang en breed het bed moet zijn. Wij kunnen de lattenbodem meeleveren maar indien u daar liever zelf voor wilt zorgen, dan is dat geen probleem.


Geschroefd en verlijmd.
Bij SteigerhoutLimburg worden de meubels geschroefd en waar nodig verlijmd, dit doen wij om het hoogst haalbare resultaat uit onze meubels te halen zodat wij tevreden klanten krijgen en behouden door een langere levensduur van de meubels.

Steigerhout behandelen.


SteigerhoutLimburg  kan ook uw steigerhout bed behandelen met een afwerklaag. Dit kan zijn met  white, grey of black wash, of in een lak  laag b.v. blanke lak of een dekkende lak de klant bepaald bij steigerhoutlimburg.nl.

Foto of tekst bedrukken op steigerhouten meubels is ook mogelijk om uw meubel helemaal tot een eigen product te maken, denk maar aan een familie wapen op een tafel of een foto van uw kinderen op een steigerhouten bed misschien .

Neem contact met ons op zodat we een vrijblijvende offerte voor u kunnen maken of kom eens een keertje een kijkje nemen in onze showroom in Heerlen.