Steigerhout bedrukt

Date of completion:

Link:

Description: Steigerhout bedrukt voor Bellomo Catering. Deze bedrukte steigerhouten panelen hebben wij gemaakt voor een Italiaanse specialiteiten restaurant in het zuiden van het land. Het bestand wordt door onze klanten zelf aangeleverd waarna wij kijken of het kwalitatief voldoende is om het te bedrukken op steigerhout.

Eigen idee? Bedruking steigerhout


Laat het ons weten om samen u wens in vervulling te brengen en zo waar voor U geld te krijgen.Of het nu gaat om een bed of een ander meubel wij helpen u graag.

Geschroefd en verlijmd.


Bij steigerhoutlimburg wordt de steigerhouten meubelen  geschroefd en waar nodig verlijmd, dit doen wij zodat wij tevreden klanten krijgen door een top steigerhouten  meubel.Kijk rustig op onze site en laat u inspireren.

Steigerhout bedrukken. Steigerhouten bar


Steigerhout bedrukken is ook mogelijk om u tafel helemaal tot een eigen product te maken, denk maar aan een fam wapen op een  bank, 1 persoons bed, kast , hocker of andere meubels. Of zelf een foto van u kinderen op een steigerhouten tafel recht .
 Gratis offerte

Bij steigerhoutlimburg is een offerte voor een steigerhouten meubel Gratis. Geen verplichting  tot het afnemen van steigerhouten meubelen .

Vul het aanvraag formulier in en wij nemen contact met u op om het een en ander te bespreken wat er mogelijk is.