Steigerhouten 1 persoons bed Limburg

Date of completion:

Link:

Description:

Steigerhouten 1 persoons bed Limburg.


Steigerhouten 1 persoons bed Limburg ziet U op de foto aan de rechter kant. De klant wilde een afgewerkt mooi 1 persoons bed. Het bed aan de Linker kant is van onze conkolega en is duidekijk van buiten geschroefd en minder glad geschuurd.

Wij kunnen ook zorgen voor een latten bodem voor in u steigerhouten 1 persoons bed zodat het direct in gebruik genomen kan worden.

 

Steigerhouten 1 persoons bed Gratis offerte.


Heeft u interesse in een degelijk afgewerkt 1 persoons bed kies dan voor kwaliteit uit Limburg.

Een offerte voor een bed of ander steigerhouten meubel is bij steigerhout Limburg geheel gratis en vrijblijvend.

Geschroefd en verlijmd.


Al onze steigerhouten 1 persoons bedden worden geschroefd en waar nodig verlijmd, dit doen wij om het hoogst haalbare resultaat uit onze meubels te halen zodat wij tevreden klanten krijgen en behouden. De schroeven worden niet volgepropt wat er na verloop van tijd weer uit valt.Wij geven aandacht en tijd aan onze meubels dus schroeven wij van onderaf wat meer werk betekend maar wel een top steigerhouten bed of ander steigerhouten meubel, zeg nu zelf dit wild u toch ook?

Foto of tekst bedrukken.


Het steigerhouten 1 persoonsbed kan ook worden voorzien van een bedrukte foto of bedrukte tekst.

Steigerhouten 1 persoons bed Limburg bedrukken


Steigerhout bedrukken is ook mogelijk om u tafel helemaal tot een eigen product te maken, denk maar aan een fam wapen op een  bank, 1 persoons bed, kast , hocker of andere meubels. Of zelf een foto van u kinderen op een steigerhouten meubel .

 

More screenshots: