steigerhouten 1 persoons bed v.a € 299.-

Date of completion:

Link:

Description:

Steigerhouten 1-persoons bed


Steigerhouten 1-persoons bed  is opmaat gemaakt voor een klant die een stoere jongen een stoer bed wilde geven. Het is natuurlijk ook mogelijk om dit  Steigerhouten 1-persoons bed op maat te maken voor een meisje. Heeft u zelf een leuk idee voor een bed geef dit aan ons door en wij proberen dit bed van steigerhout dan voor u te maken.

Het bed is vervaardigd van gebruikte steigerplanken die voor dat het in elkaar gezet wordt eerst geschuurd worden. Hierdoor krijgt men een geweldige vlam op het hout wat de uitstraling ten goede komt.

Geschroefd en verlijmd.

Bij SteigerhoutLimburg worden de meubels geschroefd en waar nodig verlijmd, dit doen wij om het hoogst haalbare resultaat uit onze meubels te halen zodat wij tevreden klanten krijgen en behouden door een langere levensduur van de meubels.

Steigerhout behandelen.

SteigerhoutLimburg  kan ook uw steigerhouten 1-persoons bed behandelen met een afwerklaag. Dit kan zijn met  white, grey of black wash, of in een lak  laag b.v. blanke lak of een dekkende lak de klant bepaald bij steigerhoutlimburg.nl.

Foto of tekst bedrukken op steigerhouten meubels is ook mogelijk om uw meubel helemaal tot een eigen product te maken, denk maar aan een familie wapen op een tafel of een foto van uw kinderen op een steigerhouten bed misschien .