Steigerhouten audiomeubel v.a € 179.-

Date of completion:

Link:

Description:

Steigerhouten audiomeubel


Steigerhouten audiomeubel gemaakt van gebruikt steigerhout. Dit meubel is eenvoudig maar stoer met 2 open ruimtes zonder behandeling.

Wilt u het steigerhouten audiomeubel toch behandelen is dit geen probleem met b.v een wash of lak. Is uw vraag: kan steigerhout Limburg ook meubels opmaat maken? Dan is het antwoord uiteraard ja. Dit audiomeubel b.v is opmaat gemaakt op 1.80 x 40 diep en 40 hoog maar wilt u het groter of aangepast hebben naar uw wensen dan is dit zeker mogelijk. Bij ons is een offerte gratis en zonder verdere verplichting. Ook voor andere steigerhouten meubels bent u nu op het goede adres, kijk rustig verder wat steigerhout Limburg u te bieden heeft en hopelijk kunnen we u helpen het gewenste resultaat te behalen. Heeft  u een eigen idee laat het ons weten en we gaan er samen voor zorgen dat dit tot uiting gebracht kan worden.

Steigerhout bedrukken? Het is mogelijk om een steigerhouten audiomeubel helemaal tot een eigen product te maken, denk maar aan een tekst op een tafel, bank, 1 persoons bed of een foto van uw kinderen op een steigerhouten meubel. Wij hebben hier al meerdere voorbeelden van gemaakt waar onze klanten uiterst tevreden mee waren. Het bedrukte hout kan buiten geplaatst worden na een behandeling met blanke lak.