Steigerhouten bank Brand Bier v.a € 1100.-

Date of completion:

Link:

Description:

Steigerhouten bank Brand Bier bedrukt met het Brand bier logo


Voor onze grootte opdrachtgever  Heineken Events uit Heerlen hebben wij deze unieke steigerhouten bank gemaakt met het logo van Brand Bier uit Limburg. Wij zijn uiterst trots voor Heineken Events Heerlen te mogen werken en deze bank van gebruikt steigerhout te vervaardigen. Het logo is op het steigerhout gedrukt.

Geschroefd en verlijmd.

Bij steigerhoutlimburg worden de steigerhouten banken geschroefd en waar nodig verlijmd, dit doen wij om het hoogst haalbare resultaat uit onze meubels te halen zodat wij tevreden klanten krijgen en behouden door een langere levensduur van de meubels.

Steigerhout behandelen.

SteigerhoutLimburg kan ook uw steigerhouten meubels behandelen met een afwerklaag. Dit kan zijn met white, grey of black wash, of in een lak  laag b.v. blanke lak of een dekkende lak, de klant bepaald bij SteigerhoutLimburg.nl.

Foto of tekst bedrukken op steigerhout is ook mogelijk, zodat uw meubel helemaal tot uw eigen product wordt, denk maar aan een familie wapen op een tafel of een foto van uw kinderen op een steigerhouten paneel.

Gratis offerte.

Bij SteigerhoutLimburg steigerhouten meubels is een offerte gratis waardoor U geen enkele verplichting heeft tot het afnemen van steigerhouten meubels.

Vul het aanvraag formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

 

More screenshots: