Steigerhouten bank fijn

Date of completion:

Link:

Description:

Steigerhouten bank fijn.


Deze steigerhouten bank fijn is mooi voor in uw tuin of voortuin. We hebben deze bank in verschillende maten dus er is zeker een voor u bij. Ook voor kussens kunt u bij ons terecht Klik HIERen laat u verrassen.

Al onze meubels worden geschroefd en waar nodig verlijmd, dit doen wij om het hoogst haalbare resultaat uit onze meubels te halen zodat wij tevreden klanten krijgen en behouden.

Steigerhout behandelen.


Steigerhouten meubels behandelen met een wash white grijs of zwart? Ook dit kunnen wij voor u doen. In een lak zetten is ook mogelijk b.v. blanke lak of een dekkende lak de klant bepaald bij steigerhoutlimburg.nl

Eigen idee?


Laat het ons weten om samen u wens in vervulling te brengen en zo waar voor U geld te krijgen.Of het nu gaat om een bed of een ander meubel wij helpen u graag.

Geschroefd en verlijmd.


Bij steigerhoutlimburg wordt de steigerhouten tafel recht geschroefd en waar nodig verlijmd, dit doen wij zodat wij tevreden klanten krijgen door een top steigerhouten  tafel.
Foto of tekst bedrukken.

Steigerhout bedrukken is ook mogelijk om u bank helemaal tot een eigen product te maken, denk maar aan een fam wapen op een  bank, 1 persoons bed, kast , hocker of andere meubels. Of zelf een foto van u kinderen op een steigerhouten tafel recht .
Gratis offerte.

Bij steigerhoutlimburg is een offerte voor een steigerhouten meubel Gratis. Geen verplichting  tot het afnemen van steigerhouten meubelen .

Vul het aanvraag formulier in en wij nemen contact met u op om het een en ander te bespreken wat er mogelijk is.