Steigerhouten Bar Brand Bier.

Date of completion:

Link:

Description:

Steigerhouten bar Brand Bier.


Deze steigerhouten bar Brand Bier hebben wij gemaakt voor Heineken events in Heerlen. Opmaat gemaakt  van een rvs raamwerk waaromheen wij steigerhouten planken hebben geplaatst met een opdruk van het Brand Bier logo.Het blad is eveneens van rvs gemaakt.De bar zelf kunt u er zo inrijden. Deze steigerhouten bar van Brand Bier heeft ook nog eens verlichting onder het blad gemonteerd.Deze steigerhouten bar is ook te leveren in u eigen Logo.Evenals de steigerhouten Bank Brand Bier.

Opmaat gemaakte bar is natuurlijk ook mogelijk.Met of zonder behandeling.

Steigerhout behandelen.

SteigerhoutLimburg kan ook uw steigerhouten meubels behandelen met een afwerklaag. Dit kan zijn met white, grey of black wash, of in een lak  laag b.v. blanke lak of een dekkende lak, de klant bepaald bij SteigerhoutLimburg.nl.

Foto of tekst bedrukken op steigerhout is ook mogelijk, zodat uw meubel helemaal tot uw eigen product wordt, denk maar aan een familie wapen op een tafel of een foto van uw kinderen op een steigerhouten paneel.

Gratis offerte.


Bij SteigerhoutLimburg steigerhouten meubels is een offerte gratis waardoor U geen enkele verplichting heeft tot het afnemen van steigerhouten meubels.

Vul het aanvraag formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.