Steigerhouten bar Walter

Date of completion:

Link:

Description:

Steigerhouten bar Walter


Steigerhouten bar Walter hebben wij geplaats Bij der Walter in Kerkrade. Een opmaat gemaakte steigerhouten bar voor een geweldig restaurant in het hart van Kerkrade. De steigerhouten bar is gemaakt van gebruikte steigerhouten planken die geschuurd zijn en voorzien van een water afstotende coating. Aanvraag voor prijs opmaat.

Eigen idee.


Laat het ons weten om samen u wens in vervulling te brengen en zo waar voor U geld te krijgen.Of het nu gaat om een bed of een ander meubel wij helpen u graag.

Geschroefd en verlijmd.


Al onze steigerhouten meubels worden geschroefd en waar nodig verlijmd, dit doen wij om het hoogst haalbare resultaat uit onze meubels te halen zodat wij tevreden klanten krijgen en behouden.Het schroeven gebeurd uit het oog wat wil zeggen dat ze niet zichtbaar zijn maar ook niet gevuld met een prop die er in de loop van de tijd uitvallen.

Foto of tekst bedrukken.


Steigerhouten planken bedrukken is ook mogelijk om u tafel helemaal tot een eigen product te maken, denk maar aan een fam wapen op een  bank, 1 persoons bed, kast , hocker of andere meubels. Of zelf een foto van u kinderen op een steigerhouten tafel recht .

Gratis offerte.


Bij steigerhout Limburg is een offerte voor een steigerhouten bar Gratis. Geen verplichting  tot het afnemen van steigerhouten meubelen .

Vul het aanvraag formulier in en wij nemen contact met u op om het een en ander te bespreken wat er mogelijk is.
Kussens voor u Meubels?

Wij hebben een leverancier gevonden bij ons om de hoek waar u ook direct zelf kunt bestellen.Klik HIER en ga meteen naar de website.