Steigerhouten bar

Date of completion:

Link:

Description:

Steigerhouten bar.


Steigerhouten bar gemaakt voor een voetbalclub in het zuiden des lands.Wij hebben deze bar vervaardigd kompleet met koeling en kasten.

De steigerhouten planken zijn 2 x in de white wash gezet met eroverheen nog een blanke olie wat ervoor zorgt dat de uitstraling nog degelijker oogt. De steigerhouten bar heeft een top blad van gelamelleerd  multiplex voor extra stevigheid. De deuren zijn schuivend gemaakt onder deze bar. De steigerhouten planken zijn gebruikte planken om hevige werking tegen te gaan.

Opmaat gemaakte bar is natuurlijk ook mogelijk, met of zonder behandeling.

Steigerhout behandelen


SteigerhoutLimburg kan ook uw steigerhouten meubels behandelen met een afwerklaag. Dit kan zijn met white, grey of black wash, of in een lak  laag b.v. blanke lak of een dekkende lak, de klant bepaald bij SteigerhoutLimburg.nl.

Foto of tekst bedrukken op steigerhout is ook mogelijk, zodat uw meubel helemaal tot uw eigen product wordt, denk maar aan een familie wapen op een tafel of een foto van uw kinderen op een steigerhouten paneel.

Bij SteigerhoutLimburg steigerhouten meubels is een offerte gratis waardoor U geen enkele verplichting heeft tot het afnemen van steigerhouten meubels.

Vul het aanvraag formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

More screenshots: