Steigerhouten bed met lade

Date of completion:

Link:

Description:

Steigerhouten bed met lade.


Dit steigerhouten bed met lade is zo gemaakt dat u in de lade nog een matras kan leggen voor een logee. De meubels zijn altijd glad geschuurd en behandeld met een vuil en vocht afstotende coating. De maat van dit bed is 2 m x 0.90 Voor actuele prijzen van steigerhout meubels neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Eigen idee?


Heeft u een leuk idee voor steigerhout meubels? Laat het ons weten om samen u wens in vervulling te brengen en zo waar voor U geld te krijgen.Of het nu gaat om een bed of een ander meubel wij helpen u graag.

Geschroefd en verlijmd.


Bij steigerhoutlimburg worden de steigerhout meubels geschroefd en waar nodig verlijmd, dit doen wij zodat wij tevreden klanten krijgen door een top steigerhouten  meubel.

Foto of tekst bedrukken.


Steigerhout bedrukken is ook mogelijk om u meubels helemaal tot een eigen product te maken, denk maar aan een fam wapen op een  bank, 1 persoons bed, kast , hocker of andere meubels. Of zelf een foto van u kinderen op een steigerhout meubel .
Gratis offerte.

Bij steigerhoutlimburg is een offerte voor een steigerhouten meubels Gratis. Geen verplichting  tot het afnemen van steigerhouten meubels .

Vul het aanvraag formulier in en wij nemen contact met u op om het een en ander te bespreken wat er mogelijk is.
Kussens

Wij leveren ook kwaliteit kussens voor onze steigerhout meubels aan onze klanten Klik HIER en laat verassen.

More screenshots: