Steigerhouten blokloungebank nu vanaf € 389.-

Date of completion:

Link:

Description:

Steigerhouten blokloungebank.


De steigerhouten blokloungebank is leverbaar in diverse maten. Deze bank is 80 cm diep. De zithoogte is 36 cm en de diepte is 60 cm. Andere maten op aanvraag.
Prijs van bank is excl. kussens.

Steigerhouten loungebank


Op zoek naar een maatwerk steigerhouten loungebank? Wij maken deze loungebank van steigerhout speciaal voor u op maat! Neem contact op voor de vele mogelijkheden. Is dit niet de steigerhouten loungebank die u zoekt? Kijk dan op www.steigerhoutlimburg/banken.

Steigerhoutlimburg schroeft en lijmt waar nodig de steigerhouten loungebank, dit doen wij om het hoogste resultaat uit onze meubels te verkrijgen.

Steigerhout bedrukken is ook mogelijk om u meubel helemaal tot een eigen product te maken, denk maar aan een fam wapen op een tafel, bank, 1 persoons bed of een foto van u kinderen op een steigerhouten hoogslaper.

Gratis offerte


Bij steigerhoutlimburg is een offerte voor steigerhouten meubels Gratis. Hierdoor heeft U geen enkele verplichting  tot het afnemen van steigerhouten meubels of andere producten van steigerhoutlimburg.

Vul het aanvraag formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om het een en ander te bespreken wat er mogelijk is.

KUSSENS.


vind u bij KUSzzz. Binnen KUSzzz houden we ons bezig met het maken van weerbestendige lounge- en sierkussens op maat, zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt. Alle stoffen die gebruikt worden zijn geschikt voor buiten en dus waterdicht of waterafstotend. Onze Tuinkussens kunnen uit een drietal schuimen bestaan, namelijk: polyether, koudschuim of quick-dry schuim. Bij de rugkussens kan er gekozen worden voor een mix van latex/dacron om zo een meer “ongedwongen uitstraling” te creëren. Voor een strak uiterlijk gebruiken we een van boven genoemde schuimvarianten. Indien er gekozen wordt voor een niet-waterafstotende stof, kunnen we de schuimvulling beschermen d.m.v. een ondoordringbare beschermingshoes.