Steigerhouten dressoir kast.v.a € 649.-

Date of completion:

Link:

Description:

Steigerhouten dressoir kast.


Steigerhout Limburg is ook bekend met het maken van een steigerhouten dressoir kast. De maat en indeling van deze steigerhouten dressoir kast wordt bepaald door de klant, of deze nu laag of hoog is met deuren of lade's dit is geen probleem. Geef ons de maten door en wij bespreken samen de mogelijkheden zodat het een steigerhouten dressoir kast wordt naar uw wensen. Het is ook mogelijk om een kast of meubel te behandelen met een coating, of dit nu een lak of een wash is dit maakt niet uit.

Eigen idee?


Laat het ons weten en we kunnen samen kijken hoe we uw wens in vervulling kunnen laten gaan. Of het nu gaat om een bed, tafel, bank, kast of een ander meubel wij helpen u graag verder om datgene te maken wat u in gedachte heeft en zo uw woongenot te vergroten.

Foto of tekst bedrukken op steigerhout.


Steigerhout bedrukken? ook dat is mogelijk. Om een steigerhouten tafel helemaal tot een eigen product te maken, denk maar aan een tekst op een tafel, bank, 1 persoons bed of een foto van uw kinderen op een steigerhouten meubel. Wij hebben hier al meerdere voorbeelden van gemaakt waar onze klanten uiterst tevreden mee waren. Het bedrukte hout kan buiten geplaatst worden na een behandeling met blanke lak.