Steigerhouten Dressoir v.a 759,-

Date of completion:

Link:

Description:

Steigerhouten Dressoir.


Steigerhout Limburg heeft ook dit schitterende steigerhouten dressoir opmaat gemaakt van gebruikte steigerplanken. Deze kast is opmaat gemaakt met binnenin 4 legplanken die ervoor zorgen dat de ruimte in de kast nog beter benut wordt. Dit steigerhouten dressoir is in onze werkplaats geschroefd en verlijmd in elkaar gezet om zo het beste resultaat te behalen in afwerking en stevigheid. Deze kast is onbehandeld maar het is mogelijk om deze een behandeling te geven, denk aan een beits, wash of lak.

Heeft u een eigen idee voor het maken van een steigerhouten meubel? laat het ons weten en we proberen samen tot een verbluffend resultaat te komen en u zo een steigerhout dressoir te bieden waar u trots op bent.

Foto of tekst bedrukken op steigerhout.


Steigerhout bedrukken? Ook is het mogelijk om een steigerhouten dressoir helemaal tot een eigen product te maken, denk maar aan een tekst op een tafel, bank, 1 persoons bed of een foto van uw kinderen op een steigerhouten meubel. Wij hebben hier al meerdere voorbeelden van gemaakt waar onze klanten uiterst tevreden mee waren. Het bedrukte hout kan buiten geplaatst worden na een behandeling met blanke lak.

Kijk op onze website voor meer ideeen of kom kijken in onze showroom in Heerlen.