Steigerhouten Eetkamertafel.v.a € 279-

Date of completion:

Link:

Description:

Steigerhouten eetkamertafel.


Een steigerhouten eetkamertafel kan zowel binnen als in de tuin gebruikt worden. Ook is het mogelijk de steigerhouten eetkamertafel een behandeling te geven en hieronder verstaan wij bijvoorbeeld een white wash grey wash of een lak blank of gekleurd wat de tafel een bescherming geeft maar het is niet noodzakelijk omdat het hout hoe ouder hoe mooier wordt.

Op maat gemaakte steigerhout tafel.


Het is mogelijk om een steigerhouten eetkamertafel opmaat te laten maken naar uw wensen,ook de hoogte van de tafel speelt een belangrijke rol. De standaard hoogte is 0.77(standaard) maar zorg ervoor dat wij de hoogte van de leuning van u stoel weten daar passen wij onze tafel dan graag op aan.

Eigen idee?

Laat het ons weten om samen u wens in vervulling te brengen en zo waar voor U geld te krijgen. Of het nu gaat om een bed, kast , bank of een ander meubel wij helpen u graag.

Steigerhouten eetkamertafel geschroefd en verlijmd.


Bij steigerhoutlimburg wordt de steigerhouten tafel geschroefd en waar nodig verlijmd, dit doen wij om het hoogste resultaat uit onze meubels te halen zodat wij tevreden klanten krijgen door een top steigerhouten eetkamertafel .

Steigerhouten meubels behandelen.


steigerhoutlimburg  kan ook U steigerhouten tafel behandelen. Dit kan zijn met wash white grijs of zwart, of in een lak  laag b.v. blanke lak of een dekkende lak de klant bepaald bij steigerhoutlimburg.nl.

Foto of tekst bedrukken.

Steigerhout bedrukken is ook mogelijk om u meubel helemaal tot een eigen product te maken, denk maar aan teksten op een tafel, bank, 1 persoons bed of een foto van u kinderen op een steigerhouten eetkamertafel.

Gratis offerte.

Bij steigerhoutlimburg is een offerte steigerhouten meubels Gratis. Hierdoor heeft U geen enkele verplichting  tot het afnemen van steigerhouten meubelen.

Vul het aanvraag formulier in en wij nemen spoedig contact met u op om het een en ander te bespreken wat er mogelijk is.

More screenshots: