Steigerhouten herten kop

Date of completion:

Link:

Description:

Steigerhouten herten kop.€ 68.-


Steigerhouten herten kop voor aan u muur een geweldig idee om u huis op te vrolijken met een I catcher. Simpel op te hangen 1 of meerdere steigerhouten herten kop.

Ook voor andere meubels en leuke acceessoires bent u bij steigerhout Limburg op t juiste adres.

Steigerhouten herten kop gratis offerte.


Bij steigerhoutlimburg is een offerte voor een steigerhouten Herten kop Gratis. Geen verplichting  tot het afnemen van steigerhouten meubelen.Vul het aanvraag formulier in en wij nemen contact met u op om het een en ander te bespreken wat er mogelijk is.

Foto of tekst bedrukken.


Steigerhout bedrukken is ook mogelijk om u tafel helemaal tot een eigen product te maken, denk maar aan een fam wapen op een  bank, 1 persoons bed, kast , hocker of andere meubels. Of zelf een foto van u kinderen op een steigerhouten meubel .

Showroom.


Steigerhout Limburg heeft verschillende showrooms waar u verschillende meubels kunt bekijken en met een van de medewerkers kunt overleggen over het meubel wat bij u past. Één ervan ligt in Heerlen op de Esschenweg 70 a nabij de woonboulevard.
Tuinkussens

Tuinkussens vind u bij KUSzzz. Binnen KUSzzz houden we ons bezig met het maken van weerbestendige lounge- en sierkussens op maat, zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt. Alle stoffen die gebruikt worden zijn geschikt voor buiten en dus waterdicht of waterafstotend. Onze Tuinkussens kunnen uit een drietal schuimen bestaan, namelijk: polyether, koudschuim of quick-dry schuim.