Steigerhouten kerstboom v.a € 39.-

Date of completion:

Link:

Description:

Steigerhouten kerstboom opmaat gemaakt naar wens van de klant.


Steigerhouten kerstboom een leuk cadeau voor iedereen die van kerst houd. Deze steigerhouten kerstboom kan in hoogte opmaat gemaakt worden. NU vanaf€ 37,50

Een kerstboom van 1.50  € 69,- .Deze kerstboom is gemakkelijk te plaatsen zonder veel ruimte in te nemen in u Winkel of woonkamer.

Andere steigerhouten meubels zijn ook verkrijgbaar bij Steigerhout Limburg kijk snel verder en laat u verassen.steigerhouten kerstboom

Een offerte is Gratis. Ook voor meubels die opmaat gemaakt dienen te worden.

Eigen idee?


Heeft u een eigen idee laat het ons dan weten om samen u wens in vervulling te brengen en zo waar voor U geld te krijgen.Of het nu gaat om een kerstboom of een ander meubel wij helpen u graag verder.

Geschroefd en verlijmd.

Bij steigerhoutlimburg wordt de steigerhouten kerstboom geschroefd en waar nodig verlijmd, dit doen wij zodat wij tevreden klanten krijgen door een top steigerhouten kerstboom , tuin meubel of binnen meubel.

Foto of tekst bedrukken.


steigerhout bedrukken bellomo


Steigerhout bedrukken is ook mogelijk om u kerstboom helemaal tot een eigen product te maken, denk maar aan een fam wapen op een bank, 1 persoons bed, kast , hocker of andere meubels. Of zelf een foto van u kinderen op een steigerhouten tafel of gewwon een mooi schilderij voor buiten aan de muur.

Gratis offerte.


Bij steigerhoutlimburg is een offerte voor een steigerhouten meubel of steigerhouten kerstboom Gratis. Geen verplichting  tot het afnemen van steigerhouten meubelen .

Vul het aanvraag formulier in en wij nemen contact met u op om het een en ander te bespreken wat er mogelijk is.
Kussens

Wij leveren ook kwaliteit kussens aan onze klanten. Voor meubels die u al heeft of voor nieuwe meubels van bv. steigerhout of rotan. De kussens worden opmaat gemaakt met A kwaliteit stof en schuim. Ze worden bij u terplekke ingemeten. Klik HIER en laat verassen.

More screenshots: