Steigerhouten kleerkast v.a € 429,-

Date of completion:

Link:

Description:

Steigerhouten Kleerkast


Deze steigerhouten kleerkast wordt opmaat gemaakt naar de wens van de klant. Of het nu gaat om een kleine kleerkast of een grote kleerkast bij steigerhoutlimburg bepaald U de mogelijkheden.Laat het ons weten om samen u wens in vervulling te brengen en zo waar voor U geld te krijgen.Of het nu gaat om een bed of een ander meubel wij helpen u graag verder met het idee van u dromen.Bij steigerhoutlimburg wordt de steigerhouten kleerkast  geschroefd en waar nodig verlijmd, dit doen wij zodat wij tevreden klanten krijgen door een top steigerhouten  meubel van steigerhoutlimburg.

steigerhout bedrukken?


Ook is het mogelijk om een steigerhouten kleerkast  helemaal tot een eigen product te maken, denk maar aan een tekst op een tafel, bank, 1 persoons bed of een foto van uw kinderen op een steigerhouten meubel. Wij hebben hier al meerdere voorbeelden van gemaakt waar onze klanten uiterst tevreden mee waren. Het bedrukte hout kan buiten geplaatst worden na een behandeling met blanke lak.

Kijk op onze website voor meer ideeën of kom kijken in onze showroom in Heerlen.

Steigerhout bedrukken is ook mogelijk om u meubel helemaal tot een eigen product te maken, denk maar aan een fam wapen op een  bank, 1 persoons bed, kast , hocker of andere meubels. Of zelf een foto van u kinderen op een steigerhouten tafel, bij ons kunt u bepalen welke maat van u bedrukking gemaakt moet worden.

Bij steigerhoutlimburg is een offerte voor een steigerhouten meubel Gratis. Geen verplichting  tot het afnemen van steigerhouten meubelen .

Vul het aanvraag formulier in en wij nemen contact met u op om het een en ander te bespreken wat er mogelijk is.

More screenshots: