steigerhouten lamp

Date of completion:

Link:

Description:

Steigerhouten lamp met draad glas.


Deze steigerhouten lamp kan opmaat gemaakt worden dus ook met ander glas b.v melkglas.Ook andere vormen voor een steigerhouten lamp zijn mogelijk.Laat ons weten wat uw wensen voor een steigerhouten lamp of ander meubel zijn en samen zorgen wij dat u tevreden kunt zijn met u eigen steigerhouten meubel ontwerp.Wij van Steigerhout Limburg verzorgen ook andere meubels van Gebruikt steigerhout,kijk rustig verder en laat u inspireren door de mogelijkheden.

Gratis offerte aanvragen.


Een offerte aanvraag voor steigerhouten meubels is bij ons gratis en vrijblijvend. Heeft u een eigen idee voor een salontafel of een ander meubel , laat het ons weten en wij zorgen voor een gepaste offerte.

Behandelen met een coating.


Wij kunnen ook u steigerhouten meubels behandelen met een waterafstotende coating of wash, Dit verlengt de levensduur van het meubel aanzienlijk doordat er geen vocht meer in het hout kan trekken. Vraag ons voor de mogelijkheden. Dit meubel van gebruikt steigerhout is vervaardigd door van onder te schroeven en te verlijmen. Heeft u een eigen idee over een steigerhouten salontafel, lamp, kast, bank of een ander meubel laat het ons weten en wij helpen u om u meubel een eigen draai te geven.