Steigerhouten lounge bank Brand Bier

Date of completion:

Link:

Description:

Steigerhouten lounge bank Brand Bier.


Nu ook bedrukt bij steigerhout Limburg voor Brand Bier speciaal ontworpen. Deze steigerhouten lounge bank Brand Bier hebben wij opmaat gemaakt voor Pink Pop in Landgraaf  als promo voor Brand Bier. Deze steigerhouten lounge bank heeft zelfs kussens die gemaakt zijn door Kuszzz met het Brand Bier logo.

Klosbank prijzen

 

Met bedrukking € 75,- per stuk.

Met dichte achterkant is + € 75,-

Steigerhout lounge bank behandelen.


Steigerhouten meubels behandelen met een wash white grijs of zwart? Ook dit kunnen wij voor u doen. In een lak zetten is ook mogelijk b.v. blanke lak of een dekkende lak de klant bepaald bij steigerhoutlimburg.nl

Eigen idee?


Laat het ons weten om samen u wens in vervulling te brengen en zo waar voor U geld te krijgen.Of het nu gaat om een bed of een ander meubel wij helpen u graag.

Geschroefd en verlijmd.

Bij steigerhoutlimburg wordt de steigerhouten Loungebank  geschroefd en waar nodig verlijmd, dit doen wij zodat wij tevreden klanten krijgen door een top steigerhouten  meubel.

Foto of tekst bedrukken.


Steigerhout bedrukken is ook mogelijk om u tafel helemaal tot een eigen product te maken, denk maar aan een fam wapen op een  bank, 1 persoons bed, kast , hocker of andere meubels. Of zelf een foto van u kinderen op een steigerhouten tafel recht .

Gratis offerte.


Bij steigerhoutlimburg is een offerte voor een steigerhouten lounge bank Gratis. Geen verplichting  tot het afnemen van steigerhouten meubelen .

Vul het aanvraag formulier in en wij nemen contact met u op om het een en ander te bespreken wat er mogelijk is.