Steigerhouten lounge bank Mirte

Date of completion:

Link:

Description:

Steigerhouten lounge bank Mirte.


Steigerhouten lounge bank Mirte met hocker opmaat te bestellen bij steigerhout Limburg.Geen zichtbare schroeven en waar nodig verlijmd? Ook dit is mogelijk. De steigerhouten bank is gemaakt van gebruikte steigerhouten planken

Heeft u een eigen idee?


Laat het ons weten om samen u wens in vervulling te brengen en zo waar voor U geld te krijgen.Of het nu gaat om een bed, bank, kast of een ander meubel wij helpen u graag met u idee.

Steigerhouten lounge bank geschroefd en verlijmd.

Steigerhoutlimburg schroeft en lijmt waar nodig de steigerhouten bank met hocker , dit doen wij om het hoogste resultaat uit onze meubels te verkrijgen.

Foto of tekst bedrukken.


Steigerhout bedrukken is ook mogelijk om u meubel helemaal tot een eigen product te maken, denk maar aan een fam wapen op een tafel, bank, 1 persoons bed of een foto van u kinderen op een steigerhouten hoogslaper.

Gratis offerte.


Bij steigerhoutlimburg is een offerte voor steigerhouten meubels Gratis. Hierdoor heeft U geen enkele verplichting  tot het afnemen van steigerhouten meubels of andere producten van steigerhoutlimburg.

Vul het aanvraag formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om het een en ander te bespreken wat er mogelijk is.

Tuinkussens


Tuinkussens vind u bij KUSzzz. Binnen KUSzzz houden we ons bezig met het maken van weerbestendige lounge- en sierkussens op maat, zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt. Alle stoffen die gebruikt worden zijn geschikt voor buiten en dus waterdicht of waterafstotend. Onze Tuinkussens kunnen uit een drietal schuimen bestaan, namelijk: polyether, koudschuim of quick-dry schuim. Bij de rugkussens kan er gekozen worden voor een mix van latex/dacron om zo een meer “ongedwongen uitstraling” te creëren. Voor een strak uiterlijk gebruiken we een van boven genoemde schuimvarianten. Indien er gekozen wordt voor een niet-waterafstotende stof, kunnen we de schuimvulling beschermen d.m.v. een ondoordringbare beschermingshoes.