Steigerhouten salontafel met lade

Date of completion:

Link:

Description:

Steigerhouten salontafel.


Steigerhouten salontafel met lade. Deze steigerhouten salontafel is opmaat gemaakt voor een klant, ze hebben zelf de lengte breedte en kleur bepaald zoals zij hem mooi vonden.Het blad is geschroefd en verlijmd waar nodig voor een gedegen kwaliteit van steigerhout Limburg. Steigerhouten salontafel met lade wordt glad geschuurd. Wij verzorgen al onze steigerhouten meubels opmaat of het nu gaat om een steigerhouten salontafel, eetkamertafel, tuintafel, bank, dressoir, of een tv meubel, Niets is voor steigerhout Limburg te gek.

Een offerte voor steigerhouten meubels is bij ons gratis en vrijblijvend. Heeft u een eigen idee voor een salontafel of een ander meubel , laat het ons weten en wij zorgen voor een gepaste offerte.

Behandelen met een coating.


Wij kunnen ook u steigerhouten meubels behandelen met een waterafstotende coating of wash, Dit verlengt de levensduur van het meubel aanzienlijk doordat er geen vocht meer in het hout kan trekken. Vraag ons voor de mogelijkheden. Deze salontafel van steigerhout is kops vervaardigd wat een speels en karakteristieke uitstraling geeft .dit meubel van gebruikt steigerhout is vervaardigd door van onder te schroeven en te verlijmen. Heeft u een eigen idee over een steigerhouten salontafel laat het ons weten en wij helpen u om u tafel een eigen draai te geven.