Steigerhouten sta tafel met krukken

Date of completion:

Link:

Description:

Steigerhouten sta tafel met krukken.


Deze sta tafel van gebruikt steigerhout kan opmaat gemaakt worden door steigerhout Limburg naar uw wensen breder,langer,hoger of lager. Eveneens de steigerhouten krukken kunnen opmaat gemaakt worden.

Kruk € 119.-

Sta tafel € 339.-

Heeft u een eigen idee?


Heeft u een eigen idee voor u steigerhouten meubels,laat het ons weten om samen u wens in vervulling te brengen en zo waar voor U geld te krijgen.Of het nu gaat om een bed, bank, kast of een ander meubel wij helpen u graag met u idee.

Geschroefd en verlijmd.


Steigerhoutlimburg schroeft en lijmt waar nodig de steigerhouten meubels, dit doen wij om het hoogste resultaat uit onze meubels te verkrijgen.

Foto of tekst bedrukken.


Steigerhout bedrukken is ook mogelijk om u meubel helemaal tot een eigen product te maken, denk maar aan een fam wapen op een tafel, bank, 1 persoons bed of een foto van u kinderen op een steigerhouten meubels.
Gratis offerte.

Bij steigerhoutlimburg is een offerte voor steigerhouten meubels Gratis. Hierdoor heeft U geen enkele verplichting  tot het afnemen van steigerhouten meubels of andere producten van steigerhoutlimburg.

Vul het aanvraag formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om het een en ander te bespreken wat er mogelijk is.

More screenshots: