steigerhouten stoel klos

Date of completion:

Link:

Description:

Steigerhouten stoel klos.


Deze steigerhouten stoel klos is gemaakt van gebruikte steigerhouten planken. De steigerhouten stoel is van onder geschroefd wat betekend dat u geen vervelende schroefgaten tegenkomt,ook geen gevulde gaten. Al onze steigerhouten meubels worden glad geschuurd. Ook is het mogelijk om de steigerhouten klos stoel  te coaten of in een white wash te zetten.

Steigerhouten stoel klos Eigen idee?


Ook een leuk idee voor een steigerhouten klos stoel of een ander meubel van gebruikt steigerhout? Laat t ons weten via het contact formulier en wij maken er samen een uniek steigerhouten meubelstuk van.Het aanvragen van een offerte voor steigerhouten stoel of inrichting is GRATIS en vrijblijvend.

Tuin kussens.


Voor de beste tuin kussens voor in u steigerhouten stoel of bank kunt u terecht bij Kuszzz.Zij adviseren u over de stoffen en de schuimen die zij gebruiken.

Laat bij kuszz onze naam achter en u verdient iets extra's.

Levertijd


De levertijd voor steigerhouten meubelen of inrichting is bij steigerhout Limburg Maximaal 4 weken. Wij kunnen de meubels ook bij u thuis afleveren laat dit dan even weten.

Water afstotende coating


Water  afstotende coating. Met deze water afstotende coating van steigerhout Limburg trekt er geen vocht meer in u steigerhouten meubels.Normaal met een blanke lak heeft u altijd een verkleuring van het hout maar met deze water brandwerende coating is dit verleden tijd. De struktuur van de steigerplanken blijft behouden evenals de kleur van het hout.