Steigerhouten tafel bedrukt

Date of completion:

Link:

Description:

Steigerhouten tafel bedrukt.


Steigerhouten tafel bedrukt is weer een uniek product van steigerhout Limburg.

Deze klant wilde een speciale tafel voor op zijn kantoor. Hij werkt over de hele wereld en wilde daarom een wereldkaart op de tafel gedrukt hebben.

Via vrienden is hij bij steigerhout Limburg terecht gekomen waarna we een oplossing hebben gevonden voor zijn wens.

De steigerhouten tafel bedrukt en voorzien van een water afstotende coating.

Steigerhout bedrukken?


Kijk maar eens rustig verder op onze site voor meer voorbeelden van bedrukt steigerhout.

Gratis offerte.

Op maat gemaakte steigerhout tafel bedrukt.


Het is mogelijk om een steigerhouten eetkamertafel opmaat te laten maken naar uw wensen,ook de hoogte van de tafel speelt een belangrijke rol. De standaard hoogte is 0.77(standaard) maar zorg ervoor dat wij de hoogte van de leuning van u stoel weten daar passen wij onze tafel dan graag op aan.

Steigerhouten tafel bedrukt. Eigen idee?


Laat het ons weten om samen u wens in vervulling te brengen en zo waar voor U geld te krijgen. Of het nu gaat om een bed, kast , bank of een ander meubel wij helpen u graag.

Geschroefd en verlijmd.

Bij steigerhoutlimburg wordt de steigerhouten tafel geschroefd en waar nodig verlijmd, dit doen wij om het hoogste resultaat uit onze meubels te halen zodat wij tevreden klanten krijgen door een top steigerhouten eetkamertafel .

Steigerhouten meubels behandelen.

steigerhoutlimburg  kan ook U steigerhouten tafel behandelen. Dit kan zijn met wash white grijs of zwart, of in een lak  laag b.v. blanke lak of een dekkende lak de klant bepaald bij steigerhoutlimburg.

Gratis offerte.

Bij steigerhoutlimburg is een offerte steigerhouten meubels Gratis. Hierdoor heeft U geen enkele verplichting  tot het afnemen van steigerhouten meubelen.

Vul het aanvraag formulier in en wij nemen spoedig contact met u op om het een en ander te bespreken wat er mogelijk is.