steigerhouten tafel dubbele v poot.v.a € 569,-

Date of completion:

Link:

Description:

Steigerhouten tafel dubbele v poot.


Deze steigerhouten  tafel is uniek door zijn dubbele v poot echt design voor klassiek en modern wonen in Limburg en is wederom gemaakt van gebruikt steigerhout wat door ons zelf wordt geselecteerd . Het blad is recht maar kan ook kops vervaardigd worden wat betekend dat de lengte van de tafel gebroken wordt.De poten zijn eveneens gemaakt van steigerhout,deze hebben wij een speciale vorm gegeven om te laten zien wat er mogelijk is met steigerhout. Eigenlijk is het een dubbele V poot.

steigerhouten tafel dubbele v poot

Wij maken alle tafels opmaat voor u.

Eigen idee?


Laat het ons weten om samen u wens in vervulling te brengen en zo waar voor U geld te krijgen. Of het nu gaat om een bed, tafel,bank,kast of een ander meubel wij helpen u graag.

Geschroefd en verlijmd.

Bij steigerhoutlimburg wordt de  steigerhouten tafel dubbele v poot geschroefd en waar nodig verlijmd, dit doen wij om het hoogste resultaat uit onze meubels te halen zodat wij tevreden klanten krijgen door een top steigerhouten tafel .

Steigerhouten meubels behandelen.

steigerhoutlimburg  kan ook U steigerhouten tafel dubbele v poot behandelen met een afwerklaag. Dit kan zijn met wash white grijs of zwart, of in een lak  laag b.v. blanke lak of een dekkende lak de klant bepaald bij steigerhoutlimburg.nl.

Foto of tekst bedrukken.

Steigerhout bedrukken? ook dat is mogelijk. Om een  meubel helemaal tot een eigen product te maken, denk maar aan een tekst op een tafel, bank, 1 persoons bed of een foto van u kinderen op een steigerhouten meubel.

Gratis offerte.

Bij steigerhoutlimburg is een offerte voor een steigerhouten meubel Gratis. Hierdoor heeft U geen enkele verplichting  tot het afnemen van steigerhouten meubels.

Vul het aanvraag formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om het een en ander te bespreken wat er mogelijk is.

More screenshots: