Steigerhouten tafel kops Klinknagels

Date of completion:

Link:

Description:

Steigerhouten tafel kops klinknagels.V.A € 489, €399


Steigerhouten tafel kops klinknagels kunnen zowel binnen als in de tuin gebruikt worden. Ook is het mogelijk de steigerhouten tafel klinknagels een behandeling te geven en hieronder verstaan wij bijvoorbeeld een white wash grey wash of een lak blank of gekleurd. Nieuw is een waterafstotende coating voor u steigerhouten tafel kops klinknagels die het water afstoot wat de tafel een bescherming geeft maar het is niet noodzakelijk omdat het hout hoe ouder hoe mooier wordt.

Op maat gemaakte steigerhout tafel kops.


Het is mogelijk om een steigerhouten tafel kops klinknagels opmaat te laten maken naar uw wensen,ook de hoogte van de tafel speelt een belangrijke rol. De standaard hoogte is 0.77(standaard) maar zorg ervoor dat wij de hoogte van de leuning van u stoel weten daar passen wij onze tafel dan graag op aan.

Eigen idee?


Laat het ons weten als u een eigen idee heeft voor een steigerhouten tafel kops met klinknagels om samen u wens in vervulling te brengen en zo waar voor U geld te krijgen. Of het nu gaat om een bed, kast, bank of een ander meubel wij helpen u graag.Ook voor een steigerhouten inrichting van u huis of winkel kunt u bij ons terecht.
Geschroefd en verlijmd.

Al onze steigerhouten meubels worden geschroefd en waar nodig verlijmd, dit doen wij om het hoogst haalbare resultaat uit onze meubels te halen zodat wij tevreden klanten krijgen en behouden.De schroeven monteren wij van onderaf zodat u ook geen vervelende opgevulde schroefgaten krijgt die er later weer gaan uitvallen.

Gratis offerte.


Offerte steigerhouten tafel kops klinknagels

Bij steigerhoutlimburg is een offerte voor een steigerhouten tafel kops klinknagels Gratis. Geen verplichting  tot het afnemen van steigerhouten meubelen.Vul het aanvraag formulier in en wij nemen contact met u op om het een en ander te bespreken wat er mogelijk is.

More screenshots: