Steigerhouten tafel kops v.a € 239.-

Date of completion:

Link:

Description:

Steigerhouten tafel kops.


Deze steigerhouten tafel kops heeft aan de uiteinde een kops lat waar door de lengte van de steigerhout tafel wordt gebroken. De Lengte en de hoogte zijn door de klant te bepalen, Houd met bestellen s.v.p wel rekening met de hoogte van de leuning van de stoel, geef deze door en wij berekenen dan de hoogte van de tafel zodat de stoelen er ook onder passen, niets is lelijker als de stoelen ervoor moeten blijven staan dit is trouwens ook nog plaats verlies.

steigerhouten tafel kops

Deze steigerhouten tafel kops is gemaakt voor binnen in uw huis maar kan ook in u tuin geplaatst worden voor nog meer genieten. Ook is het mogelijk om de tafel een afwerklaag te geven en dan denken we aan b.v. een wash white of grey of aan een lak , blank of dekkend.

Heeft u een eigen idee?


Laat het ons weten om samen u wens in vervulling te brengen en zo waar voor U geld te krijgen.Of het nu gaat om een bed, bank, kast of een ander meubel wij helpen u graag met u idee.Steigerhoutlimburg schroeft en lijmt waar nodig de steigerhouten tafel kops, dit doen wij om het hoogste resultaat uit onze meubels te verkrijgen.

Foto of tekst bedrukken.


Steigerhout bedrukken is ook mogelijk om u meubel helemaal tot een eigen product te maken, denk maar aan een fam wapen op een tafel, bank, 1 persoons bed of een foto van u kinderen op een steigerhouten hoogslaper.

Gratis offerte.


Bij steigerhoutlimburg is een offerte voor steigerhouten meubels Gratis. Hierdoor heeft U geen enkele verplichting  tot het afnemen van steigerhouten meubels of andere producten van steigerhoutlimburg.

Vul het aanvraag formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om het een en ander te bespreken wat er mogelijk is.