Steigerhouten tafel met dichte v.a € 269.-

Date of completion:

Link:

Description:

Steigerhouten tafel met dichte zijkanten.


Deze steigerhouten tafel heeft gesloten zijkanten waardoor de uitstraling van deze tafel strak en modern is. Het hout is in de doorlopende lengte van de tafel verwerkt om zo het effect van de steigerhouten tafel met dichte zijkanten te vergroten.

Steigerhout behandelen.


Wij kunnen uw tafel van steigerhout ook behandelen. Dit kunnen wij doen met een wash laag. Dit betekent wel dat u het meubel 1 a 2 x per jaar moet behandelen. We kunnen uw Meubel ook behandelen met een lak dit is een blanke lak of een dekkende lak naar keuze.

Geschroefd en verlijmd.


Bij steigerhoutlimburg worden de  steigerhouten tafels geschroefd en waar nodig ook verlijmd, dit doen wij om het beste resultaat uit onze meubels te halen zodat wij tevreden klanten krijgen door een top steigerhouten tafel met dichte zijkanten.

Eigen idee?

Laat het ons weten, zodat wij samen met u uw wens in vervulling kunnen laten gaan. Of het nu gaat om een bed, tafel, bank, kast of een ander meubel, wij helpen u graag verder om datgene te maken wat u in gedachte heeft en zo uw woongenot te vergroten.

Gratis offerte.

Bij steigerhoutlimburg is een offerte voor een steigerhouten meubel gratis. Hierdoor heeft U geen enkele verplichting  tot het afnemen van steigerhouten meubels. Vul het aanvraag formulier in en wij nemen contact met u op om te bespreken wat er mogelijk is.

Foto of tekst bedrukken.

Steigerhout bedrukken? ook dat is mogelijk. Om een steigerhouten tafel met dichte zijkanten helemaal tot een eigen product te maken Denk maar aan een tekst op een tafel, bank, 1 persoons bed of een foto van uw kinderen op een steigerhouten meubel. Wij hebben hier al meerdere voorbeelden van gemaakt waar onze klanten uiterst tevreden mee waren. Deze bedrukking kan buiten geplaatst worden na een behandeling met blanke lak.