steigerhouten tafel met rvs onderstel

Date of completion:

Link:

Description:

Steigerhouten tafel met rvs onderstel V.a € 577


Tafel met steigerhouten blad en rvs poten.
Deze tafel heeft een steigerhouten bovenblad waar stevige rvs poten onder staan. Hierdoor krijgt de tafel een stoere uitstraling.

Waterafstotend Coting.


Met deze water afstotende coating van steigerhout Limburg trekt er geen vocht meer in u steigerhouten meubels.Normaal met een blanke lak heeft u altijd een verkleuring van het hout maar met deze water afstotende coating is dit verleden tijd. De struktuur van de steigerplanken blijft behouden evenals de kleur van het hout.


Bij steigerhoutlimburg wordt de steigerhouten Loungebank  geschroefd en waar nodig verlijmd, dit doen wij zodat wij tevreden klanten krijgen door een top steigerhouten  meubel.

Steigerhout bedrukken


Steigerhout bedrukken is ook mogelijk om u tafel helemaal tot een eigen product te maken, denk maar aan een fam wapen op een  bank, 1 persoons bed, kast , hocker of andere meubels. Of zelf een foto van u kinderen op een steigerhouten tafel  .Laat het ons weten om samen u wens in vervulling te brengen en zo waar voor U geld te krijgen.Of het nu gaat om een bed of een ander meubel wij helpen u graag.
Gratis offerte.

Bij steigerhoutlimburg is een offerte voor een steigerhouten meubel Gratis. Geen verplichting  tot het afnemen van steigerhouten meubelen .

Vul het aanvraag formulier in en wij nemen contact met u op om het een en ander te bespreken wat er mogelijk is.