Steigerhouten tuinbank met rugleuning v.a € 269.-

Date of completion:

Link:

Description:

Steigerhouten tuinbank met rugleuning


Bank gemaakt van gebruikt steigerhout, met rugleuning.

Verschillende maten mogelijk, neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en om de mogelijkheden te bespreken.

Geschroefd en verlijmd.

Bij steigerhoutlimburg worden de steigerhouten lounge set geschroefd en waar nodig verlijmd, dit doen wij om het hoogst haalbare resultaat uit onze meubels te halen zodat wij tevreden klanten krijgen en behouden door een langere levensduur van de meubels.

Steigerhout behandelen.

SteigerhoutLimburg  kan ook uw steigerhouten meubels behandelen met een afwerklaag. Dit kan zijn met  white, grey of black wash, of in een lak  laag b.v. blanke lak of een dekkende lak de klant bepaald bij steigerhoutlimburg.nl.

Foto of tekst bedrukken op steigerhout is ook mogelijk om uw meubel helemaal tot een eigen product te maken, denk maar aan een familie wapen op een tafel of een foto van uw kinderen op een steigerhouten paneel.

 

Gratis offerte.

Bij steigerhoutlimburg is een offerte voor een steigerhouten meubel Gratis. Hierdoor heeft U geen enkele verplichting  tot de aanschaf van steigerhouten meubels.Vul het aanvraag formulier in en wij nemen contact met u op om het een en ander te bespreken wat er mogelijk is.

Eigen idee?

Laat het ons weten om samen u wens in vervulling te brengen. Of het nu gaat om een bed, tafel,bank,kast of een ander meubel wij helpen u graag verder om het geen te maken wat u in gedachte heeft en zo u woongenot te vergroten.