Steigerhouten tuintafel recht

Date of completion:

Link:

Description:

Steigerhouten tuintafel. V.A € 309, € 249


Onze steigerhouten tuintafel wordt voor u opmaat gemaakt in elke gewenste maat. Onze steigerhout tuintafel word gemaakt van gebruikt steigerhout waarvan het blad gemaakt is van gewone rechte steigerplanken zonder verdere hoeken of dwars lat. Hoge kwaliteit maar scherpe prijs.Geef ons de hoogte van u armleuning door zodat wij eventueel de tafel op hoogte kunnen maken en u stoel er ook onder past, niets is lelijker dan stoelen die voor een tafel moeten staan omdat ze er niet onder passen.

Tuintafel geschroefd en verlijmd.


Al onze steigerhouten tuintafels worden geschroefd en waar nodig verlijmd, dit doen wij om het hoogst haalbare resultaat uit onze meubels te halen zodat wij tevreden klanten krijgen en behouden.

Steigerhout behandelen.

Steigerhouten tuintafel  behandelen met een wash white grijs of zwart? Ook dit kunnen wij voor u doen. In een lak zetten is ook mogelijk b.v. blanke lak of een dekkende lak de klant bepaald bij steigerhoutlimburg.nl

Eigen idee?


Laat het ons weten om samen u wens in vervulling te brengen en zo waar voor U geld te krijgen.Of het nu gaat om een bed of een andere meubels wij helpen u graag.

Geschroefd en verlijmd.


Bij steigerhoutlimburg wordt de steigerhouten tuintafel recht geschroefd en waar nodig verlijmd, dit doen wij zodat wij tevreden klanten krijgen door een top steigerhouten tafel.
Foto of tekst bedrukken.

Steigerhout bedrukken is ook mogelijk om u tafel helemaal tot een eigen product te maken, denk maar aan een fam wapen op een  bank, 1 persoons bed, kast , hocker of andere meubels. Of zelf een foto van u kinderen op een steigerhouten tafel recht .
Gratis offerte.

Bij steigerhoutlimburg is een offerte voor een steigerhouten meubel Gratis. Geen verplichting  tot het afnemen van steigerhouten meubelen .

Vul het aanvraag formulier in en wij nemen contact met u op om het een en ander te bespreken wat er mogelijk is.

Kussens


Wij leveren ook kwaliteit kussens aan onze klanten Klik HIER en laat verassen.

More screenshots: