Steigerhouten tv kastje v.a € 169.-

Date of completion:

Link:

Description:

Steigerhouten tv kastje


Voor een klant hebben wij deze steigerhouten tv kastje gemaakt, naar wens van de klant . U ziet, ook kleine steigerhouten tv meubels kunnen gemaakt worden door steigerhout Limburg

Geschroefd en verlijmd.

Bij steigerhoutlimburg wordt de steigerhouten tv kast geschroefd en waar nodig verlijmd, dit doen wij om het hoogst haalbare resultaat uit onze meubels te halen zodat wij tevreden klanten krijgen en behouden door een langere levensduur van de meubels.

Steigerhouten meubels behandelen?

Steigerhoutlimburg  kan ook uw steigerhouten tv kast behandelen met een afwerklaag. Dit kan zijn met white, grey of black wash, of in een lak  laag b.v. blanke lak of een dekkende lak. De klant bepaald bij steigerhoutlimburg.nl.

Foto of tekst bedrukken op steigerhout is ook mogelijk om uw meubel helemaal tot een eigen product te maken, denk maar aan een familie wapen op een tafel of een foto van uw kinderen op een steigerhouten paneel.

Gratis offerte.

Bij steigerhoutlimburg is een offerte voor een steigerhouten tv kast gratis. Hierdoor heeft U geen enkele verplichting heeft tot het afnemen van steigerhouten meubels.

Vul het aanvraag formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om te bespreken wat er mogelijk is of kom een kijkje nemen in onze showroom in Heerlen.