Steigerhouten tv meubel opmaat gemaakt v.a € 159.-

Date of completion:

Link:

Description:

Steigerhouten tv meubel.


Exclusieve steigerhouten tv-meubel, opmaat gemaakt tussen twee muren, voor een perfecte uitstraling in combinatie met de rest van deze moderne inrichting. Het meubel staat op lage poten om toch nog enige diepte te creëren van het tv meubel. Ook is er rekening mee gehouden dat de poten hetzelfde ten opzichte van de tegels komen te staan (dus in het midden). Dit zijn de voordelen van opmaat gemaakte meubels van SteigerhoutLimburg.

Geschroefd en verlijmd.


Bij steigerhoutlimburg wordt de steigerhouten tv meubel geschroefd en waar nodig verlijmd, dit doen wij om het hoogste resultaat uit onze meubels te halen zodat wij tevreden klanten krijgen door top steigerhouten tv meubels.

Steigerhouten meubels behandelen?


Steigerhoutlimburg  kan ook uw steigerhouten tv meubel behandelen met een afwerklaag. Dit kan zijn met een white, grey of black wash, of in een lak  laag b.v. blanke lak of een dekkende lak. De klant bepaald bij steigerhoutlimburg.nl.

Foto of tekst bedrukken op steigerhout is ook mogelijk om uw meubel helemaal tot een eigen product te maken, denk maar aan een familie wapen op een tafel of een foto van uw kinderen op een steigerhout paneel.

Gratis offerte.


Bij steigerhoutlimburg is een offerte voor een steigerhouten tv meubel gratis. Hierdoor heeft U geen enkele verplichting  tot het afnemen van steigerhouten meubels.

Vul het aanvraag formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om te bespreken wat er mogelijk is.

More screenshots: