Steigerhouten tv omlijsting v.a € 99.-

Date of completion:

Link:

Description: Steigerhouten tv omlijsting.

Voor een klant hebben wij deze tv omlijsting gemaakt in een kappers zaak in Brunssum. Samen met de steigerhouten tafel geeft dit een super gezellige sfeer in de zaak.

Geschroefd en verlijmd.

Bij steigerhoutlimburg wordt de steigerhouten tv omlijsting geschuurd, geschroefd en waar nodig verlijmd, dit doen wij om het hoogst haalbare resultaat uit onze meubels te halen zodat wij tevreden klanten krijgen en behouden door een langere levensduur van de meubels.

Steigerhouten meubels behandelen?

Steigerhoutlimburg  kan ook uw steigerhouten tv omlijsting behandelen met een afwerklaag. Dit kan zijn met white, grey of black wash, of in een lak  laag b.v. blanke lak of een dekkende lak. De klant bepaald bij steigerhoutlimburg.nl.

Foto of tekst bedrukken op steigerhout is ook mogelijk om uw meubel helemaal tot een eigen product te maken, denk maar aan een familie wapen op een tafel of een foto van uw kinderen op een steigerhouten paneel.

Gratis offerte.

Bij steigerhoutlimburg is een offerte voor een steigerhouten tv omlijsting gratis. Hierdoor heeft U geen enkele verplichting tot het afnemen van steigerhouten meubels, dit is wel zo eerlijk.

Vul het aanvraag formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om te bespreken wat er mogelijk is.

 

More screenshots: