Steigerhouten vierkante tafel v.a € 399.-

Date of completion:

Link:

Description:

Steigerhouten vierkante tafel


Deze Steigerhouten vierkante tafel is gemaakt voor een klant die lekker wilde tafelen met vrienden en kort bij elkaar in de buurt zitten. De tafel is gemaakt met 1 zuil om het strakke beeld van de vierkante tafel weer te geven. De rand om de tafel hebben wij ook strak tegen de rand geplaatst om het uiterlijk nog meer te accentueren. Het blad is los te halen door middel van 4 schroeven .

Steigerhout behandelen.


Wij kunnen uw steigerhouten vierkante tafel van gebruikt steigerhout ook behandelen. Dit kunnen wij doen met een wash laag. Dit betekent wel dat u het meubel 1 a 2 x per jaar opnieuw moet behandelen. We kunnen uw meubel ook behandelen met een lak dit is een blanke lak of een dekkende lak naar keuze.

Bij steigerhoutlimburg worden de steigerhouten vierkante tafels geschroefd en waar nodig ook verlijmd, dit doen wij om het beste resultaat uit onze meubels te halen zodat wij tevreden klanten krijgen door een top steigerhouten tafel model vierkant.

Eigen idee?

Laat het ons weten, zodat wij samen met u uw wens in vervulling kunnen laten gaan. Of het nu gaat om een bed, tafel, bank, kast of een ander meubel wij helpen u graag verder om hetgene te maken wat u in gedachte heeft en zo uw woongenot te vergroten.

Gratis offerte.

Bij steigerhoutlimburg is een offerte voor een steigerhouten meubel gratis. Hierdoor heeft U geen enkele verplichting tot de aanschaf van steigerhouten meubels. Vul het aanvraag formulier in en wij nemen contact met u op om te bespreken wat er mogelijk is.

Foto of tekst bedrukken op steigerhout.

Steigerhout bedrukken? Ook dat is mogelijk. Om een steigerhouten tafel helemaal tot een eigen product te maken, denk maar aan een tekst op een tafel, bank, 1 persoons bed of een foto van uw kinderen op een steigerhouten meubel. Wij hebben hier al meerdere voorbeelden van gemaakt waar onze klanten uiterst tevreden mee waren. Het dedrukte hout kan buiten geplaatst worden na een behandeling met blanke lak.