Tuinset steigerhout Ans

Date of completion:

Link:

Description:

Tuinset Steigerhout Ans.V.A € 899.-


Deze tuinset steigerhout Ans plaatste wij bij een klant op een geweldige locatie Deze tuinset steigerhout Ans is opmaat vervaardigd in hoogte , diepte zit en hoogte van de rug. Wij zijn trots dat Kuszzz deze bank heeft verfraaid met gedegen kussens.Ik wens onze klant dan ook veel plezier met de steigerhout tuinset.

Tuinset Steigerhout Gratis offerte.


Offerte steigerhoutlimburg

Bij steigerhoutlimburg is een offerte voor een steigerhouten tuinset Gratis. Geen verplichting tot het afnemen van steigerhout tuinset.Vul het aanvraag formulier in en wij nemen contact met u op om het een en ander te bespreken wat er mogelijk is.wij geven geen kortingen onze prijzen zijn eerlijk voor iedere klant.

Werkwijze.Wij vervaardigen onze tuinset steigerhout zodat u kunt genieten van een afgewerkt product geen splinters en zo min mogelijk zichtbare schroeven.Een water afstotende coating behoort ook tot een van de mogelijkheden. Deze behoud na behandeling de kleur van het steigerhout dit wil zeggen dat er geen kleurverschil is met niet behandeld steigerhout.

tuinsetset steigerhout coating

Tuinkussens


Tuinkussens vind u bij KUSzzz. Binnen KUSzzz houden we ons bezig met het maken van weerbestendige lounge- en sierkussens op maat, zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt. Alle stoffen die gebruikt worden zijn geschikt voor buiten en dus waterdicht of waterafstotend. Onze Tuinkussens kunnen uit een drietal schuimen bestaan, namelijk: polyether, koudschuim of quick-dry schuim. Bij de rugkussens kan er gekozen worden voor een mix van latex/dacron om zo een meer “ongedwongen uitstraling” te creëren. Voor een strak uiterlijk gebruiken we een van boven genoemde schuimvarianten. Indien er gekozen wordt voor een niet-waterafstotende stof, kunnen we de schuimvulling beschermen d.m.v. een ondoordringbare beschermingshoes.

More screenshots: