Water brandwerende coating

Date of completion:

Link:

Description:

Water brandwerende coating.


Met deze water brandwerend coating van steigerhout Limburg trekt er geen vocht meer in u steigerhouten meubels.Normaal met een blanke lak heeft u altijd een verkleuring van het hout maar met deze water brandwerende coating is dit verleden tijd. De struktuur van de steigerplanken blijft behouden evenals de kleur van het hout.Kijk Hier maar eens naar Klik Hier.

Gratis offerte.


Laat het ons weten om samen u wens in vervulling te brengen en zo waar voor U geld te krijgen.Of het nu gaat om een bed of een ander meubel wij helpen u graag.

Geschroefd en verlijmd.


Bij steigerhoutlimburg wordt de steigerhouten Loungebank  geschroefd en waar nodig verlijmd, dit doen wij zodat wij tevreden klanten krijgen door een top steigerhouten  meubel.
Steigerhouten planken bedrukken.

Steigerhout bedrukken is ook mogelijk om u tafel helemaal tot een eigen product te maken en brandwerende coating zorgt er dan voor dat het mooi blijft . Denk maar aan een fam wapen op een  bank, 1 persoons bed, kast , hocker of andere meubels. Of zelf een foto van u kinderen op een steigerhouten tafel recht .
Gratis offerte.

Bij steigerhoutlimburg is een offerte voor een steigerhouten meubel Gratis. Geen verplichting  tot het afnemen van steigerhouten meubelen .

Vul het aanvraag formulier in en wij nemen contact met u op om het een en ander te bespreken wat er mogelijk is.