Projectinrichting


Projectinrichting.

Naast het leveren van steigerhouten meubelen heeft steigerhout Limburg de afgelopen jaren veel ervaring op gedaan met de projectinrichting van bijvoorbeeld kantines,restaurants, winkels, kantoren,beurzen, zorginstellingen, scholen en overheidsgebouwen op basis van interieurarchitectuur. Wij denken dan ook graag met u mee om een creatief en passend steigerhout ontwerp voor uw organisatie te maken. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Steigerhout Limburg projectinrichting naast ons dienstenpakket met daarin interieurontwerp, zijn onze kernactiviteiten ingedeeld in de groepen: steigerhouten wanden en plafonds, Maatwerk, steigerhout kantoormeubilair, steigerhouten bar voor sport club, steigerhouten bar voor Restaurant, beurs meubelen En Brand Bier banken

Naast steigerhouten meubelen behoort een compleet steigerhout interieur ook tot de mogelijkheden voor projectinrichting. Wij hebben ruime ervaring met het inrichten van woningen, winkels, kantoren, terrassen, horecazaken en beurzen.

Wij ontwerpen en leveren o.a.; steigerhout tafels steigerhout bureau’s, steigerhout kasten, steigerhout banken, steigerhout hoekbanken, steigerhout bar, steigerhout balies steigerhout stoelen.

Wij verzorgen ook graag voor u het totale steigerhout traject. Samen met u geven wij vorm aan uw inrichting en het concept zetten wij om in een duidelijk voorstel.

Gratis offerte voor steigerhouten meubels

Bij steigerhout Limburg is een offerte voor een steigerhouten meubel of u steigerhout projectinrichting Gratis en vrijblijvend.Geen verplichting tot het afnemen van steigerhouten meubelen.Vul het aanvraag formulier in en wij nemen graag contact met u op om het een en ander te bespreken wat er mogelijk is.

Steigerhout Geschroefd en verlijmd.

Al onze steigerhouten meubels en steigerhout inrichtingen worden geschroefd en waar nodig verlijmd, dit doen wij om het hoogst haalbare resultaat uit onze meubels te halen zodat wij tevreden klanten krijgen en behouden. Dus glad geschuurde steigerhouten meubels zonder zichtbare schroeven of opgevulde gaten.

Foto of tekst bedrukken op steigerhout.

Steigerhout bedrukken is ook mogelijk om u tafel helemaal tot een eigen product te maken, denk maar aan een fam wapen op een  bank, 1 persoons bed, kast , hocker of andere meubels. Of zelf een foto van u kinderen op een steigerhouten meubel. Ook is er een mogelijkheid om u bedrijfs logo op steigerhout te bedrukken voor u balie of voor reclame buiten aan de muur.

 

Tuinkussens vind u bij Steigerhout Limburg.

Binnen KUSzzz een onderdeel van steigerhout Limburg, houden we ons bezig met het maken van weerbestendige lounge- en sierkussens op maat voor projectinrichting, zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt. Alle stoffen die gebruikt worden zijn geschikt voor buiten en dus waterdicht of waterafstotend.

Onze Tuinkussens kunnen uit een drietal schuimen bestaan, namelijk: polyether, koud schuim of quick-dry schuim. Bij de rugkussens kan er gekozen worden voor een mix van latex/dacron om zo een meer “ongedwongen uitstraling” te creëren. Voor een strak uiterlijk gebruiken we een van boven genoemde schuimvarianten. Indien er gekozen wordt voor een niet-waterafstotende stof, kunnen we de schuimvulling beschermen d.m.v. een ondoordringbare beschermingshoes.