Steigerhout Afferden


Steigerhout Afferden

Steigerhout Afferden maakt de mooiste en kwalitatief beste steigerhouten meubels. Wij schuren de steigerhout planken glad waardoor de meubels een echt unieke uitstraling krijgen. De planken die gebruikt worden zijn ook al gebruikt op de steigers in Nederland wat de karakteristieke uitstraling aan de meubels geeft. Echte mooie meubels uit Afferden voor in u tuin of in u woonkamer zeer veel mogelijkheden met steigerhout kijk rustig verder op onze site voor meer inspiratie.

Steigerhout afferden

Levering steigerhout Afferden.

Wij verzorgen ook de levering steigerhouten meubels naar Afferden om u zoveel mogelijk van dienst te zijn en u niet zelf met de steigerhouten meubels hoeft te slepen. Het leveren gebeurt na dat wij met u een afspraak hebben gemaakt waar en wanneer de meubels geleverd moeten worden.

Gratis Offerte

Bij Steigerhout Limburg  kunt u een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen door het contact formulier in te vullen en te versturen. Vul hierop het steigerhouten meubel of opdracht in en u krijgt van ons een vrijblijvende offerte toe gestuurd zodat u deze kunt vergelijken met onze collega’s in het Noorden van het Land. Let op U kunt ook terecht in onze showroom om hier te zien hoe de afwerking is en om u vragen rechtstreeks te stellen aan een van onze medewerkers.

Offerte steigerhoutlimburg

 

Steigerhout Afferden bedrukken

 

Steigerhout bedrukken is ook mogelijk om u steigerhout tafel helemaal tot een eigen product te maken, denk maar aan een fam wapen op een  steigerhouten bank, steigerhouten 1 persoons bed, steigerhouten kast ,steigerhouten  hocker of andere steigerhout meubel. Of zelf een foto van u kinderen op een steigerhouten meubel.

Werkwijze steigerhout bedrukken Limburg

Wij schuren allereerst de steigerhout planken glad zodat hier geen splinters meer inzitten tijdens het steigerhout bedrukken. Nu leggen wij steigerhout Limburg de steigerhout planken op die mannier naast elkaar hoe deze bedrukt moeten worden. Het uit meten van de afbeelding op het steigerhout is het meeste werk en tijdrovend. Als dit is gebeurd zetten wij de printer in beweging om het te bedrukken opject over te brengen. Na een tijd is het bedrukken van het steigerhout klaar en droog. De planken kunnen nu aan elkaar worden bevestigd om zo het geheel tot stand te brengen kijk maar eens naar de volgende VIDEO.