steigerhout bedrukken


Steigerhout bedrukken met foto, logo of tekst in Limburg.

Wij zeggen niet dat we de eerste zijn we waren het ook en dus gespecialiseerd in het bedrukken op steigerhout en andere producten zoals glas, tegels, trespa en meer.

Steigerhout bedrukken is ook mogelijk om u steigerhout tafel helemaal tot een eigen product te maken, denk maar aan een fam wapen op een  steigerhouten bank, steigerhouten 1 persoons bed, steigerhouten kast ,steigerhouten  hocker of andere steigerhout meubel. Of zelf een foto van u kinderen op een steigerhouten meubel.

Werkwijze steigerhout bedrukken Limburg

Wij schuren allereerst de steigerhout planken glad zodat hier geen splinters meer inzitten tijdens het steigerhout bedrukken. Nu leggen wij steigerhout Limburg de steigerhout planken op die mannier naast elkaar hoe deze bedrukt moeten worden. Het uit meten van de afbeelding op het steigerhout is het meeste werk en tijdrovend. Als dit is gebeurd zetten wij de printer in beweging om het te bedrukken opject over te brengen. Na een tijd is het bedrukken van het steigerhout klaar en droog. De planken kunnen nu aan elkaar worden bevestigd om zo het geheel tot stand te brengen kijk maar eens naar de volgende VIDEO.

steigerhouten lounge bank Brand Bier

Brand Bank bedrukt

Steigerhout bedrukken bloem

Bloem bedrukt op Steigerhout

steigerhout bedrukken logo's

Logo’s Brand Bier

steigerhout bedrukken bellomo

Logo bedrukt op hout

bar bedrukken

Brand Bier bar bedrukt

BBQ Tafel Bedrukt

BBQ tafel

Gratis offerte voor steigerhout bedrukken in Limburg.

Bij ons is een offerte voor t bedrukken van steigerhout geheel gratis. Klik op de foto voor het contact formulier en  wij maken u een gepast aanbod.

Offerte steigerhout bedrukken

Tuinkussens

Tuinkussens vind u bij KUSzzz. Binnen KUSzzz houden we ons bezig met het maken van weerbestendige lounge- en sierkussens op maat, zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt. Alle stoffen die gebruikt worden zijn geschikt voor buiten en dus waterdicht of waterafstotend. Onze Tuinkussens kunnen uit een drietal schuimen bestaan, namelijk: polyether, koudschuim of quick-dry schuim. Bij de rugkussens kan er gekozen worden voor een mix van latex/dacron om zo een meer “ongedwongen uitstraling” te creëren. Voor een strak uiterlijk gebruiken we een van boven genoemde schuimvarianten. Indien er gekozen wordt voor een niet-waterafstotende stof, kunnen we de schuimvulling beschermen d.m.v. een ondoordringbare beschermingshoes.Ook kunnen wij u kussens borduren kijk rustig rond en laat u inspireren.