Steigerhout Helmond


Steigerhout Helmond.

Steigerhout Helmond maakt de mooiste en kwalitatief beste steigerhouten meubels. Wij schuren de steigerhout planken glad waardoor de meubels een echt unieke uitstraling krijgen. De planken die gebruikt worden zijn ook al gebruikt op de steigers in Nederland wat de karakteristieke uitstraling aan de meubels geeft. Echte mooie meubels uit Helmond voor in u tuin of in u woonkamer zeer veel mogelijkheden met steigerhout kijk rustig verder op onze site voor meer inspiratie.

Steigerhouten tuintafel

Levering steigerhout Helmond.

Wij verzorgen ook de levering naar Helmond om u zoveel mogelijk van dienst te zijn en u niet zelf met de steigerhouten meubels hoeft te slepen. Het leveren gebeurt na dat wij met u een afspraak hebben gemaakt waar en wanneer de meubels geleverd moeten worden.

Gratis Offertevoor steigerhouten meubels Helmond

Bij Steigerhout Helmond  kunt u een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen door het contact formulier in te vullen en te versturen. Vul hierop het steigerhouten meubel of opdracht in en u krijgt van ons een vrijblijvende offerte toe gestuurd zodat u deze kunt vergelijken met onze collega’s in het Noorden van het Land. Let op U kunt ook terecht in onze showroom om hier te zien hoe de afwerking is en om u vragen rechtstreeks te stellen aan een van onze medewerkers.

Offerte steigerhoutlimburg

Water afstotende coating.

Met deze water afstotende coating van steigerhout Limburg trekt er geen vocht meer in u steigerhouten meubels.Normaal met een blanke lak heeft u altijd een verkleuring van het hout maar met deze water afstotende coating is dit verleden tijd. De struktuur van de steigerplanken blijft behouden evenals de kleur van het hout.Kijk Hier maar eens naar Klik Hier.

Steigerhout bedrukken is ook mogelijk om u tafel of ander steigerhouten meubel helemaal tot een eigen product te maken, denk maar aan een fam wapen op een  bank, 1 persoons bed, kast , hocker of andere meubels. Of zelf een foto van u kinderen op een steigerhouten wandplaat .alles is mogelijk bij steigerhout Helmond.