Steigerhout Maastricht


Steigerhout Maastricht

Steigerhout Maastricht maakt de mooiste en kwalitatief beste steigerhouten meubels. Wij schuren de steigerhout planken glad waardoor de meubels een echt unieke uitstraling krijgen. De planken die gebruikt worden zijn ook al gebruikt op de steigers in Nederland wat de karakteristieke uitstraling aan de meubels geeft. Echte mooie meubels uit Maastricht voor in u tuin of in u woonkamer zeer veel mogelijkheden met steigerhout kijk rustig verder op onze site voor meer inspiratie.

Steigerhouten tuintafel

Levering Maastricht

Wij verzorgen ook de levering naar Maastricht om u zoveel mogelijk van dienst te zijn en u niet zelf met de steigerhouten meubels hoeft te slepen. Het leveren gebeurt na dat wij met u een afspraak hebben gemaakt waar en wanneer de meubels geleverd moeten worden.

Gratis Offerte

Bij Steigerhout Maastricht kunt u een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen door het contact formulier in te vullen en te versturen. Vul hierop het steigerhouten meubel of opdracht in en u krijgt van ons een vrijblijvende offerte toe gestuurd zodat u deze kunt vergelijken met onze collega’s  in het Noorden van het Land. Let op U kunt ook terecht in onze showroom om hier te zien hoe de afwerking is en om u vragen rechtstreeks te stellen aan een van onze medewerkers.Offerte steigerhoutlimburg

Showroom Heerlen.

Onze showroom is gelegen in Heerlen aan de Esschenweg 70a vlakbij IKEA. Deze is geopend op zaterdag van 10 tot17 uur maar op afspraak kunnen wij u ook op andere dagen te woord staan.