steigerhout meubelen


Steigerhout meubelen en stoere meubelen

Bij SteigerhoutLimburg bent u aan het juiste adres voor allerhande steigerhout meubelen. Bij ons zit u goed voor de complete inrichting van uw huis en tuin.

Of u nu op zoek bent naar een steigerhouten tafel voor in uw woonkamer, of een steigerhouten loungebank voor in uw tuin: met ons uitgebreide assortiment kunnen wij aan al uw wensen voldoen! Heeft u interesse in een meubel dat u zelf hebt bedacht maar niet weet hoe het tot uiting te brengen, neem dan gerust contact met ons op en wij proberen u idee tot uiting te brengen.

Maatwerk steigerhout meubelen.

SteigerhoutLimburg  is de specialist in maatwerk, wij kunnen al onze steigerhout meubelen op maat leveren! Zo zorgen wij ervoor dat wij precies kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Service staat bij ons hoog in het vaandel evenals een gedegen afwerking en kwaliteit!

SteigerhoutLimburg staat voor kwaliteit. Daarom zijn al onze meubelen vervaardigd uit gebruikt steigerhout. Wij hebben een groot scala aan steigerhouten meubels. Deze houtsoort is uitermate geschikt voor het vervaardigen van binnen en tuinmeubelen. De meubelen hebben een robuuste en natuurlijke uitstraling.

De Steigerhout meubelen zijn nagenoeg onderhoudsvrij. In het begin werd steigerhout vooral voor tuinmeubelen gebruikt. Tegenwoordig zien we ook voor binnen steeds vaker steigerhouten meubelen gebruikt worden.

Steigerhouten meubelen afwerking.

Steigerhouten meubelen worden glad geschuurd en degelijk gemonteerd, dus geen splinters en stabiele meubelen vind u bij steigerhout Limburg.

De mogelijkheid tot een afwerking bieden wij u ook door een waterafstotende coating te gebruiken zowel voor binnen als voor buiten gebruik.

Kijk snel verder voor ons grote aanbod meubelen voor in de woonkamer, slaapkamer, werkkamer, en tuin!

Kijkt u maar eens op de volgende links.Steigerhout meubelen

 

 

 

 

 

steigerhouten bedden, 

steigerhout tafels,

projectinrichtingen,

steigerhouten tv meubel,

steigerhouten salontafels,

steigerhouten banken,

steigerhout accessoires,

bedrukken van steigerhout,

coating,

steigerhout kasten,

kussens en stoelen.