Steigerhout plafond


Steigerhout plafond

Steigerhout plafond.

Dit steigerhout plafond was een idee van een klant van ons en het heeft geweldig uitgepakt, strak robuust en tijdloos. Het is mogelijk om van dit steigerhout plafond de steigerhouten planken om en om te schilderen wat een speels effect heeft.

Meubels opmaat.

Wij van steigerhout Limburg vervaardigen ook steigerhouten meubels opmaat. Heeft u een eigen idee zoals dit plafond of een idee voor een steigerhout meubel? Laat het ons weten en wij proberen er samen een geweldig iets van te maken.

Gratis offerte.

Bij steigerhoutlimburg is een offerte voor een steigerhouten meubel Gratis. Geen verplichting  tot het afnemen van steigerhouten meubelen.Vul het aanvraag formulier in en wij nemen contact met u op om het een en ander te bespreken wat er mogelijk is.

Geschroefd en verlijmd.

Al onze steigerhouten meubels worden geschroefd en waar nodig verlijmd, dit doen wij om het hoogst haalbare resultaat uit onze meubels te halen zodat wij tevreden klanten krijgen en behouden.

Foto of tekst bedrukken.

Steigerhout bedrukken is ook mogelijk om u meubel helemaal tot een eigen product te maken, denk maar aan een fam wapen op een  bank, 1 persoons bed, kast , hocker of andere meubels. Of zelf een foto van u kinderen op een steigerhouten meubel .