Steigerhout Salontafel


Steigerhout salontafel.

steigerhout salontafel met lade

Steigerhouten Salontafel met lade

steigerhouten salontafel wit

steigerhouten salontafel wit

Steigerhouten salontafel recht

steigerhouten Salontafel recht

Steigerhouten salontafel met legplank

Steigerhouten salontafel

 

 

 

 

 

 

 

Steigerhout Limburg kent tal van steigerhouten salontafels.Deze salontafels worden opmaat gemaakt voor iedere klant of deze nu recht, kops met lade of zonder is. Ook de lengte en breedte maat van een steigerhout salontafel is door u zelf te bepalen de normale hoogte van steigerhouten salontafel is ongeveer 40 cm.

Steigerhout salontafel. Gratis offerte aanvragen.

Bij steigerhout Limburg is een offerte aanvraag voor een steigerhout salontafel gratis en vrijblijvend. Vul het contact formulier in en wij nemen snel contact met u op.

Steigerhout salontafel geschroefd en verlijmd.

Al onze steigerhouten salon tafels worden geschroefd en waar nodig verlijmd, dit doen wij om het hoogst haalbare resultaat uit onze meubels te halen zodat wij tevreden klanten krijgen en behouden.De schroeven worden van onder of van achter gemonteerd om zo geen lelijke schroefgaten te hoeven opvullen.

Foto of tekst bedrukken op steigerhout planken.

Steigerhout bedrukken is ook mogelijk om u tafel helemaal tot een eigen product te maken, denk maar aan een fam wapen op een  bank, 1 persoons bed, kast , hocker of andere meubels. Of zelf een foto van u kinderen op een steigerhouten meubel. Ook is er een mogelijkheid om u bedrijfs- logo op steigerhout te bedrukken voor u balie of voor reclame buiten aan de muur.Kijk op onze site om zo meer te weten te komen over steigerhout bedrukken.